Mit ér az ember élete Isten nélkül?
Kezdjük a legelején, megszületünk, késöbb oviba járunk aztán suliba, majd dolgozni.
De minek?
Úgy értem minek, ha úgyis meghalunk és az eddigi munkánk semmibe vész, mert a halál után nincs semmi.
Az ember már egészen kicsi kora óta azért gürcöl, hogy egyszer boldog legyen.
És azt hiszi, hogy ha biztos anyagi hátteret tud ki építeni magának akkor az már = a boldogsággal.
Nekem ezt sikerült is elérni, mégis úgy érzem mintha be lennék csapva.
Mintha egész életemen át keményen dolgoztam volna, és nem kaptam semmi fizetést.
Ha nincs Isten teljesen mind1 lenen ha már most meghalnál, vagy mégjobb lenne megsem születni.
Rájöttem, hogy az ember élete arról szól, hogy becsapjuk, meg ki használjuk egymást, azért mert azt hisszük így nekünk majd egyszer jó lessz.
Hát egy francot lessz jó, egy olyan ember aki az anyagiakban lássa a boldogságot semmit nem ér csalások nélkül.
Sőt fölöslegesen élet célokat tűzünk ki magunk elé, Pl: venni egy nagyobb házat, jobb kocsit de mikor ezt eléred semmisem fog történni, nem fogod azt érezni hogy hát na, csak újabb és újabb hülye élet célokat tűzögetc ki, ezzel becsapva magadat.
Mire rájössz hogy ez egy csapda már túl késő, és azon kapod magad, hogy haldokolsz mindjárt halott leszel, és rájössz, hogy úgy élted le az életed, hogy igazából nem is éltél.
Én mikor ezt a csapdát felismertem, már nem akartam tovább szolgálni ezt a szörnyeteget(evolúció/ateaizmus).
Nem értem más ember hogy tudja.
A keresztényeknek végig igazuk volt.
igy van
gratulalok a felismeresedhez
azt a az aprosagot kernem ,hogy ezt a felismeresedet probald magadban tartani...es ne provokald a tobbieket
koszike
"azt a az aprosagot kernem ,hogy ezt a felismeresedet probald magadban tartani...es ne provokald a tobbieket"
Ez nem provokálás, hanem a BÜDÖS NAGY IGAZSÁG!
Na de most tényleg minek élni?
Leülni a tv elé és megnézni a meccset?
Vagy zabálni?
Vagy lógatni a fogamat a kocsimból?
Vagy vegyek magamnak egy golfos felszerelést, az egész szabad időmet töltsem el gyakorlással azért, hogy egyszer be guruljon a labda egy lyukba.
lol
És ezért képesek az emberek egymást becsapni, bántani és megölni?
Ezért a semmiért?
Ez lenne az élet?
Ez a semmi, ezért ölni meg harcolni?
A keresztényeknek? És a buddhizmus? A buddhizmus alapja az anyagi javaktól való elszakadás, és más vallásnál is meg lehet ezt találni. De ha már itt járunk, a vallások értelme is eléggé megkérdőjelezhető. Nem kell egy felsőbb akaratban hinni ahhoz, hogy felismerd ezeket a dolgokat. A filozófia is rávezethet erre. Ebből következik, hogy az evolúció és az ateizmus NEM szörnyetegek.
Légyszíves nézd végig ezt a filmet. Sok mindent megvilágít majd: http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY
Sőt, ha jobban bele gondolok egy ember átlagosan napi 8 órát alszik.
Ha ezt figyelembe vesszük, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy az életünk majdnem a felét átalusszuk.
Aztán születésünk óta olyan 15éves korunkig amit élünk az lényegében egy nagy nulla.
60évtől felfelé meg már öreg korunkban amit élünk az is egy nagy nulla.
Akkor meg már mi marad?
lényegében semmi.
A maradéknyi időnkben pedig dolgozunk meg tanulunk?
Mi marad?
Semmi nagy 0 az egész.
Nem is éri meg élni.
Hát minek a semmiért?
Ez nem provokálás, hanem a BÜDÖS NAGY IGAZSÁG!
tudom..
es akkor mi van ?
vagy mi lesz ,mi valtozik?attol hogy itt szetkiabalod a felismeresed???
semmi...
ido es energiapazarlas
csinalj valamit ,ami lekoti a figyelmed es szorakoztat,mert szep nyari nap van es kar hulyesegekkel elrontani ;-))
"csinalj valamit ,ami lekoti a figyelmed es szorakoztat,mert szep nyari nap van es kar hulyesegekkel elrontani ;-))"
De minek?
Nemsokára úgy is meghalok, megszünök létezni és minden emlékem törlődik, minke szórakoztassam magamat ha tudom, hogy nemfogok tudni rá vissza emlékezni?
Így semmi értelme.
Nem fogom magam megint becsapni.
" Ebből következik, hogy az evolúció és az ateizmus NEM szörnyetegek."
Az ateaizmus szörnyeteg, rá kényszerít hogy dolgozzak egész életemen át a semmiért.
Mert ha nincs semmi az élet után, akkor lényegében a semmiért dolgozol.
Mi ez ha nem egy szörnyeteg?
A reinkarnáció meg még roszabb, újra és újra átéled ezt a semmit.
Jaj te szegény,szegény társadalom által becsapott emberke! Azt kérdezed,hogy az ateistáknak milyen okból kifolyólag élnek még? Hogy mi értelme az életüknek? Hogy miért nem adják föl,mert tudják,hogy múlandó stb. ?
Tegyél meg nekem egy szívességet,kérlek szépen! Használd a KERESŐD! Én 7 különböző okot is felsoroltam már arra,hogy életben maradjunk Isten nélkül,csak ahogy látom,te nem keresgéltél...Már megint egy felesleges, rég megválaszolt kérdést sikerült feltenni az oldalra :(
Utóirat: Attól még,hogy te nem tudtál kielégítő életet élni,ellentétben sok más emberrel,az még nem azt jelenti,hogy nálad van a NAGY BÜDÖS IGAZSÁG! Vannak emberek akik hívőből -> ateisták lettek,,,,ez most azt jelenti,hogy náluk is ott van a NAGY BÜDÖS IGAZSÁG,ami pont ellentéte a tiednek? Már ott elrontottat a dolgot,hogy a pénzre,illetve az anyagiakra fektet tett a hangsúlyt.
Egyébként jó pofa :) kérdezel valamit,de az utolsó mondatottal automatikusan érvényteleníted a válaszokat.(a saját szemedben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!