Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Fortuna vs. Isten? Ha kérni...

Fortuna vs. Isten? Ha kérni akarsz valamit, vagy gáz van, hova "imádkozol"?

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 17:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9-es! A keresztények nem undorító férgek,csak az agyuk helyén egy sötét alagút van és abban botorkálnak életük végéig.
2013. aug. 13. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem látok nagy különbséget a két leírás között
2013. aug. 13. 11:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez igaz!!!
2013. aug. 13. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:

"Egyébként az első válaszoló, elég jól definiálja miért undorító férgek a keresztények. "

" keresztények nem undorító férgek,csak az agyuk helyén egy sötét alagút van és abban botorkálnak életük végéig."

Na ha valaki eddig nem értette miért égettek meg embereket a keresztények, mostmár biztosan fogja.

Pont az ilyen beszólogatásokért.

Nehogy azt higyétek már, hogy egy kereszténnyel mindent meg lehet tenni.

Az ilyeneknek az úr nevében rúgom szét a valagát.

De Tzolkó viszont jó pofa ateista.

2013. aug. 13. 15:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem kell komolyan venni. Tisztelem embertársaimat,csak sokszor nevetségesek az érveik és nem életszerűek. Nekem sem Fortuna és nem mondom,hogy az Isten verje meg,inkább,a p*csába...tehát nem káromlok nem létező dolgokat,mint a Minotauruszt sem,vagy Zeuszt...De a szerencsét talán könnyebb megfogalmazni is,hogy micsoda,tehát könnyebb megnevezni...
2013. aug. 13. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Ő kezdte a fasszságait, ha nem hülyézte volna le a barátaimat, én is békén hagytam volna, de jókeresztény módjára egyből baszakodnia kellet.

Ha valakivel nincs egy véleményed akkor kivégzed, jó is ez a kereszténység....

2013. aug. 13. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hiába írok ide bármit az életemből, hogy miket éltem át, aki ateista az le fogja szólni hogy nem Isten miatt lett úgy hanem XY miatt.

16-os: Jézus nem nyírta ki aki nem hitt neki, szóval ne hibáztasd az ő népét, mert Jézus a gyilkosság ellen van és szeret!

2013. aug. 13. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Mohamed sem akart gyilkolni, mégis itt a Dzsihád, Benjamin Frenklin sem akart harcolni, mégis Amerikának van a legerősebb hadserege, ami igen gyakran be is vet. És mind mondtad Jézus sem gyilkolt, mégis volt egy pár kereszteshadjárat, ahol rengetegen meghaltak, mégis volt inkvizíció
2013. aug. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!