Fortuna vs. Isten? Ha kérni akarsz valamit, vagy gáz van, hova "imádkozol"?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 17:52
1/18 anonim válasza:
Istenhez, mert ő létezik és idáig sem hagyott cserben. Kitalált meselényekben nem szoktam hinni.
2/18 Béla7 válasza:
Istenhez :)
De nem csak kérek, köszönök is... és nem csak akkor, ha gáz van :P
4/18 A kérdező kommentje:
Isten kinek milyen segítsèget nyújtott? Van valami kézzelfogható eset,történés,ami nem a véletlen következménye,vagy a szervezet öngyógyító képessége...stb,vagyis egy természetfeletti kellhetett...
2013. aug. 12. 20:07
5/18 anonim válasza:
Isten (a keresztény), mindörökké, Ámen!
6/18 anonim válasza:
Nekem folyamatosan segít Paco de Lucia, a nagy gitáristen, akihez szoktam fohászkodni, meg remek videókat is prezentál.
Totózás közben buzgón imádkozom Fortunához, Jehovához, Buddhához, amit csak akarsz, de még nem volt komolyabb hatása, csak pedzem, csak csalogatnak.
Pedig még énekelgetem is néha:
"Temessük a munkát, jagadigadaga jagadigadidgadigadam..."
:)
7/18 anonim válasza:
:D
Akkor neked dobtam mùltkor 100 forintot...
8/18 A kérdező kommentje:
Nekem Rithie Blackmore segít,a nagy gitárhős,ha rossz kedvem van. És még imádkozni sem kell hozzá. Nem ő hallgat meg engem,hanem én őt és máris jobb kedvem lesz...
2013. aug. 13. 07:35
9/18 anonim válasza:
Én alsóban kezdtem el istenben hinni, mindig imádkoztam hozzá, hogy ne én feleljek angolból.
Egyébként az első válaszoló, elég jól definiálja miért undorító férgek a keresztények. Miért mese az egyik és miért létező a másik???
10/18 anonim válasza:
Kössz a 100 eurót.
Jöhetne még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!