Hívők, megmagyaráznátok ezt?
ha te agymosott vagy ,ne kivand ,hogy mas is az legyen !!!!!!!!!!!!
mindenki el tudja donteni ezt !!!!!
azert KIABALOK ,mert mar itt is hodit a hulyeseg es nem csak az utcan!!!(jehova tanui ,meg a tobbi idiota tarsulas)
Ha még a vallás részekben sem lehet a vallásról beszélni, akkor vajon hol?
Kérdező:
nem tudom. Én is sokat gondolkodtam már ezen, mint hívő, hogy miért választjuk sokszor a rosszat. Ha tudnám a választ, akkor nem kéne olyan sokszor szégyellnem magam.
Végső soron a rossz is a jó felé hajt, tulajdonképpen "neki dolgozik". Ennyi.
A rossz nélkül nem lenne fejlődés sem. Egy örökkévalóságon át lógatnánk a lábunkat a Paradicsomban, szerintem nem sok értelme lenne. Szükséges és kész. Most ellentétekben gondolkodunk, észlelünk és ez elengedhetetlen a tapasztaláshoz. Rossz nélkül még értékelni sem tudnánk a jót. Ezek valójában elválaszthatatlanok, egyek.
Képzeljétek magatokat az úgy nevezett sátán figura helyébe, mit tudnátok kezdeni tucatnyi halhatatlan, testetlen lélekkel akiket még csak kényszeríteni sem tudsz semmire, nemhogy roston sütögetni...elképzelhetetlen. Nincs semmiféle háború vagy verseny a lelkekért.
Ezt megkérdezheted, hogy sok nő miért választ ilyen értékrenddel rendelkező férfit? Mert izgató, sokkal jobb a rosszban lelni örömünket. Az ember ilyenné vált, sajnos. Az alázat helyett választja a rámenősséget, akaratosságot. A jóság helyett az irigységet, az öröm helyett a gyűlölködést, a szeretet helyett a gyilkosságot, gonoszságot, stb.
Miért, te mit szeretsz a jóban? A jót csak az szereti, aki szereti az Istent, mert jó. Az angyalok is azt örökkévalóig imádják az Istent csak azért mert jó.
Utolsó,értem,mit szeretnél mondani,de a Sátán,mint angyali lény nincs velünk egy szinten,vagy mégis? furcsa lenne...
A többi angyal Istent választja,a Sátán is közülük való,ugyanolyan volt,ő miért tért el ettől,ha ugyanolyan tudatossággal rendelkezett,mint társai? érted,hogy mit nem értek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!