Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Megmagyaráznátok ezt nekem...

Megmagyaráznátok ezt nekem (Lent)?

Figyelt kérdés

Szóval anya lőtte ezt a képet Nagyfaluban , egy keresztény misén. [link]

Én mindig is szkeptikus voltam a valláshoz , minden vallás tud felmutatni csodákat stb. de akkor ezt mégis hogy?Semmi photoshop vagy hasonló.

2013. aug. 7. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
A képnek semmi köze a miséhez! Valamilyen fényjelenség az égen, nem csoda.
2013. aug. 7. 21:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Azér nekem eléggé szem formája van . Pont ilyenkor. Mint montam én sem hiszem istenben , de azér az ilyen dolgok nagyon elgondolgodtatnak.
2013. aug. 7. 21:47
 3/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerű lens flare (becsillanás).
2013. aug. 7. 21:49
 4/10 A kérdező kommentje:
De pont mintha isten szeme lenne pont ilyenkor emberek !!:D:D:D
2013. aug. 7. 21:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Pontosan nem kérdeztem ki anyát , de mér fényképezte volna le az eget?Lehet hogy szabad szemmel is látható volt?
2013. aug. 7. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem az emberektől függ,hogy mit akarnak ebbe belemagyarázni

pl.amint én megláttam rávágtam volna,hogy ufo:D,lehet isten szeme ahogy te mondtad de lehet az ördögé is(végül is miért vörös?)vagy lehet valamilyen démon...

de a valóság annyi szerintem,hogy a fényképezőgép lencséjén így verődött vissza a fény.(ez olyan,hogy én egyszer lefényképeztem a kályhát otthon és a tűz rózsaszín volt a képen a fény miatt,pedig amúgy vörös)

2013. aug. 7. 22:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat énis a fényképezőre tippelek , de ha evvel odaálok mutter elé az kiküld a rétre , hogy itt a telefon reprodukáld a szemet csá.:DAzért azt ne mondjátok ,hogy nem furcsa.
2013. aug. 7. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"itt a telefon reprodukáld a szemet csá"

Ha tudod, hogy milyen körülmények kellenek a reprodukálásához, akkor több ezer ilyen képet is tudsz csinálni (isteni beavatkozás nélkül).

"pont mintha isten szeme lenne"

[link]

Ez a kép pont olyan, mint a tied (nagy piros kör, kisebb narancssárga kör, pici sárga kör), csak más szögben, szóval annak nincs jelentősége, hogy ez (szerinted) szem alakú (amúgy elég deformált szeme lenne Istennek).

"pont ilyenkor"

Azért szerintem ez valószínűbb, mint hogy megnyered a lottót, szóval most minden valószínűtlen dolog bizonyítja Isten létezését, vagy csak azok, amikbe bele tudjuk magyarázni?

"Én mindig is szkeptikus voltam a valláshoz"

"Azért azt ne mondjátok ,hogy nem furcsa"

...

2013. aug. 8. 00:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla fénytörés. Esetleg Isten küklopsz,vagy épp kacsintott,hogy de jó mobilod van...;-) Több fizika,kevesebb mese.
2013. aug. 8. 09:22
 10/10 Villácska ***** válasza:
Nem akarok beszólni, de Istent nem 2 szemmel ábrázolják. Mármint értitek: [link]
2013. aug. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!