Zsoltika:D
Ezek olyan kérdések, mint a: miért ribáncokők?
Nem tudom ki az Zsóti, de nem is érdekel. Én nem állítom, hogy a vallás méreg, nem a miértjére kérdeztem rá. Szövegértés egyes, látom teljesen elvesztél a sötétségben. :)
De igenis lehet méreg. Nézzük csak mennyi bajt okozott: Keresztes háborúk, inkvizíció, boszorkányüldözések, antiszemitizmus, rasszizmus, népirtások, homofóbia stb. És ezt mind csak a keresztény vallás okozta. És ma? Például vegyük a Jehova tanúi szektát. Sokszor hallani, hogy családok zilálódnak szét, és a kirekesztéssel igazi gyűlöletet szül. Sajnos a legtöbb vallásos gyűlölködő. Ezt itt az oldalon is meg lehet figyelni. Holott nekik mindenkit szeretniük kéne, nem pedig el küldeni a halál f***ára az éppen kételkedő ateista illetőt.
Jó nagy nyomi vagy kérdező! Szövegértésről hadoválsz és azt se tudod, hogy mit jelent a méreg szó.
"Biológiai szempontból méregnek tekinthetünk minden olyan anyagot, amely élő szervezettel érintkezve abban károsodást, betegséget vagy halált okoz – általában kémiai reakció útján vagy más molekuláris szintű tevékenységgel – ha belőle kellő mennyiség jut be az élőlénybe"
Metaforáról hallottatok már? Vagy azt sem említi a Biblia?
Furcsa, hogy mindig az állítólagos keresztényektől kapok ilyen válaszokat, hogy "nyomi vagy", "frusztrált vagy" stb.
Éljen a keresztény szeretet és elfogadás!
Csak azért, mert fel lett hívva a figyelmed arra, hogy láthatóan kihívásokkal küzködsz mentális képességek terén, még nem lesz az ezt megállapító személy keresztény fundamentalista.
De előbb már felhoztad ezt a szövegértés dolgot, légyszíves, mutass rá előző hozzászólásom azon pontjára, ami azt implikálja, hogy jártas lennék a biblia tanításaiban, vagy esetleg keresztény lennék... Sok sikert. :-D
A vallás szinte mindig csak ürügy volt.
Ha nem lett volna vallás, akkor nem vallási, hanem faji vagy nemzeti alapon háborúztak volna az országok.
Ja, ezt már nekem is írta valaki, hogy "frusztrált vagyok".
Közben meg betegre röhögtem magam! X)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!