Komolyan lehet ilyen hülye egy ateista?
Figyelt kérdés
néztem egy videót ahol a kemény ateista nagyban mondogatta hogy mennyire hülyeség a kereszténység, és azt mondta hogy A BIBLIÁT A BRONZ KORBAN ÍRTÁK.2013. júl. 15. 22:09
1/16 anonim válasza:
A cím sértő az ateistákra nézve, és talán mellékelhetnéd a videót.* egy keresztény
2/16 A kérdező kommentje:
A why people laugh at creationists egyik része volt, egyébként nem értem hogy miért kell abból 39+ részt csinálni.
2013. júl. 15. 22:16
3/16 anonim válasza:
Egy hívő mióta hülyéz le másokat?
4/16 anonim válasza:
Én addig biztosan ártalmatlan vagyok, amíg békében hagynak. A baszogatásra már nem vállalok garanciát.
5/16 anonim válasza:
Egyébként a kérdés alapján a kérdező alapbòl intelligensnek tartja az ateistákat, mert ezen a hülyén is megdöbbent.
6/16 anonim válasza:
Komolyan lehet ilyen hülye egy Kérdező?
7/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ez elég gyenge trollkodás volt, ráadásul a "why do people laugh at creationists"-nek csak 38 része van, nem 39+ (tudom, ez is a trollság része).
Amúgy szerintem az ószövetségre célzott, hiszen az ószövetségben található dolgok szó szerinti értelmezéséből vannak a bajok (teremtés, özönvíz, etc.), és ha nem tévedek, akkor azt valóban a bronzkorban írták.
8/16 anonim válasza:
Leírom, hogy mi ez:
A kérdezőt nagyon zavarja, hogy milyen sok buta kreacionistát mutatnak be a "Why people laugh at creationists" sorozatban, ezért megtorlásul elővesz egy hülye ateistát.
Egyébként Bronzkor, nem Bronz kor.
9/16 Pendulum92 válasza:
Ez az ember azért hülye, mert hülye, tökmind1 hogy milyen a vallási meggyőződése.
10/16 Pendulum92 válasza:
Amúgy a másik oldalon meg az olyan érveket hallom, hogy azért hülyeség az evolúció, mert élettelenből nem lehet élő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!