Minden keresztény ennyire sötét?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az az őrült ufóhívő, de hiszem, hogy jártak már a Földön és beavatkoztak az emberi fejlődésbe. Nem állítom h s Húsvét szigeteki szobrokat v. a Piramisokat ő építették, de jobban elhiszem azt mint a mai elfogadott hipotéziseket. Nos a szüleim elváltak és az apám az új feleségével nagy keresztények. Egyik este a féltesómak mesélnek a húsvéti szigeteki szobrokról. Erre apám megszólal: "Azokat a jó isten teremtette személyesen." A felesége helyeslően bólogat és lehülyéz, mert sztem nem így van. Komolyan minden keresztény ilyen hülye, mert nekem ez a tapasztalatom.2013. jún. 27. 11:06
11/12 anonim válasza:
Igen, a keresztények a sötétek, mert nem hiszik el, hogy az ufók a földön jártak.
Atyaúristen...
12/12 anonim válasza:
nem nem minden keresztény sötét és egy szóval sincs benne a bibliában hogy szobrokat meg pirmisokat teremtett Isten!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!