Mi történne, ha csak úgy megzakkanna az összes államfő, diktátor, és hadügyminiszter, és kilőnék az összes termonukleáris robbanófejet a Föld minden pontjára?
Lenne néhány luk, nemkevés sugárzással, emberek kihalnának az élővilág nagy részével együtt, meg beborulna az ég.
Amúgy ez is csak egy nap lenne a sok közül kis bolygónk életében és az ugyanúgy repkedne tovább a Nap körül a nap 24 órájában, persze nem lenne már olyan kék.
Neeeeeee....Már megint?Erre se?Nem igaz hogy állandóan csak gyűlnek a kérdések!
Különben köszi hogy értékeled a kérdésem!Szerintem is tök érdekes!
Ez inkább filozófiai kérdés már.
Legegyszerűbb válasz erre az, hogy ez nem történhet meg, mert akkor a próféciák nem fognak beteljesülni.
Szabad akartunk valóban van, így MEGTÖRTÉNHETNE.
De nem fog.
Persze,tudom én is hogy rengeteg protokollbeli akadályozó tényezője van ennek és hogy már csak a hangárból való kiguruláshoz 50 igazolvány,engedély és az intézmény vetetőinek beleegyezése/aláírása/pecsétje is kell,na még a bombák aktiválásához/kilövéséhez is rengeteg procedúra kell.
De pont ezért van úgy feltéve a kérdés hogy csak feltételezésként értelmezendő legyen.Egyfajta gondolatjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!