Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Feltennék néhány kérdést,...

Feltennék néhány kérdést, ezekre lehet ésszerű választ adni?

Figyelt kérdés

A minap elkezdtem gondolkozni azon, hogy Isten a 6 nap alatt megteremtett mindent és egy ilyen új földön mi értelme volt olyan állatoknak, mint az elektromos angolna? Mire szolgált?

Az éden kertben jelen volt az összes állat, hogy Ádám elnevezze őket vagy bejárta a földet? Ez nincs kinyilatkoztatva, de én szeretek gondolkodni. Hogy szokott rá a pióca és a szúnyog a vérszívásra és mitől dőlt meg a föld 23,5 fokot az özönvíz után (én úgy gondolom, hogy az akkori földön nem voltak kemény telek, se meleg nyarak, ehhez az kellett, hogy 0 fokban álljon a föld, a sarkokon is találtak faleveleket szóval ez így logikus)... valakivel szívesen elbeszélgetnék a kérdéseimről

2013. jún. 21. 10:22
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

a kutatóknak fogalmuk nincs mire való a 3. szem. de abban egyetértenek, hogy van fényfelfogó hártyája, amivel d vitamint állíthat elő magának. tudjátok a d vitamin a csontoknak kell főleg és ez az állat kiskorában ebből fedezi. de ez csak találgatás.. nem tudják mire való és nem hinném, hogy szem lenne. a szem minden esetben kell. a póknak is van 8.

ezentúl ide nem írok, aki akar valamit:

eurythmics2@gmail.com

2013. júl. 20. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!