Miért kereszteltetik meg mindig a csecsemőket? Honnan tudják a szülők, hogy egyáltalán kereszténységet akar vallani majd a gyerek?
személy szerint ezt feleslegesnek tartom, meg vagyok keresztelve, mégis mióta megismerkedtem a vallás fogalmával nem hiszek se Jézusban, se Istenben,ateista vagyok.. én soha nem kértem, hogy megkereszteljenek, most meg nem tudom "lemosni" magamról..
ti hogy gondoljátok?
Ha nem hiszel ebben a vallásban, úgyis tök mind1 neked. Azonban megváltoztathatod természetesen.
De egyeltalán megpróbáltál már keresztényként élni és hinni Istenben? Mert ha nem honnan tudod, hogy ez a vallás neked nem is ,,jön be,,?
"még hogy nem kötelez???
"Elmenvén tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket ..."
"Aki hisz és megkeresztelkesik, az üdvözül."
Milyen bizonyíték kell még?"
Kit kötelez? Magadat leplezted le! Azokat, akiket "tanítvánnyá tettek" előtte! Vajon a csecsemőket is "megtérítheted"???
És "aki hisz" és megkeresztelkedik, az fog megmenekülni. Itt sincs semmiféle csecsemő keresztelőről szó!
hol van itt időhatározó?
így írják át szépen, alattomosan a szektások a Bibliát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!