Miért kell ennyi pénzt gátakra költeni?
Láthatta mindenki hogy nem úgy jöttem ide hogy "én vagyok a legokosabb, legmagasabb minden téren ,úgy hogy szépen elmehettek a tudjátok hova".Nem.Ehelyett szépen fogalmazva,itt senkit se sértegetve elmondtam egy egyszerű kérdést.látom ugyanezt nem kapom vissza,még úgy se hogy látatlanba nem bunkózok.És kimosták az agyam?Mivel?Azzal ami alapból magában foglalja a bukást?Tanárom mindig mondja hogy "Bizonyítsd be hogy tévedek!".Épp ezért bírom annyira.Mert nem félne bevallani hogy hülyeséget beszél!És ha már csak ő ilyen,akkor szerintem még sokezer másik tanár,kutató ilyen.És ha nem is lenne ilyen tanárom,akkor is:A tudománynak más a működése.Nem dogmásít,nem húz fel megdönthetetlen álláspontokat.Annyit mond hogy "most ez a modell ábrázolja legjobban a világunkat,de ha tudsz jobbat gyerünk!".
De várnám a válaszodat,ha már így kioktattál engem.Csak azért nem kezdek el bunkózni mert be akarom bizonyítani:ateista is lehet jobb személyű,mint egy hívő!
És különben az a rész amit linkeltél pont már a közé a 3 rész közé tartozik amit megnéztem már régebben.Megnéztem még a Biblia és dinoszauruszok,illetve a Kérdések és feleletek első részt.Szóval ezeket ne ajánld.De igazából a többit se,mert Hovind hallatán már ettől a 3 résztől rosszul vagyok.
A diák
(na látod,képes voltam szépen beszélni veled,pedig engem nem érdekel semmi féle magasabb lény haragja.Én természetesen beszélek szépen az emberekkel,még egy anonim oldalon is)
Mi is volt a kérdés ..... ?
Isten le se sz@rj@, hogy mi történik nálunk, max annyira érdekli (ha létezik) mint téged egy PC-s stratégiai játék eredménye.
Képzeld magad Mózes, vagy a többi próféta helyébe. Te miről tudsz írni? Vagy amit látsz-ismersz, vagy amiről hallottál és elkézesz. Ha az elsőről írsz akkor leírod környezeteetd, tapasztalataidat. Ha a másadikról akkor kibővíted elképzeléseiddel/fantáziáddal írásodat - Ez a Biblia.
A fent említett 4400 év a mai ismeretink által fefedezett civilizációkra sem vonatkozhat, mert a világunk több részén vannak 25-35 ezer éves építmények is! Nehéz lenne letagadni azt a jópár prehisztorikus építményt amit az őseink ránk hagytak. De ha mégis igaz lenne ez a 4400 év akkor az egyiptomi piramisokat is isten építette, és ugye ez eleve abszurdum mivel Isten a zsidók istene nem pedig az egyiptomiaké.
u.i. a kötekedőknek: ez csak 1 példa volt a sok közül :o)
A középiskolás/gimnazista srácnak/leányzónak üzenem:Ezekkel ne akarjál "rendesen" beszélni.Kiváltképp ne ezzel a 41%-os nemnormálissal.Szerinted mennyire normális az az ember,aki teljesen nyílvánvalónak tartja az egész sztoriját,el is hiszi,de válaszolni a te egyszerű kérdésedre (ami különben egész jó) már nem tud?Ez is bizonyítja micsoda szánalmas szentfazék bagázs ez,aki a hókusz pókusz könyve nélkül levegőt se tudna venni,nem hogy geokémiai elméletekről vitatkozni.
Különben ha már itt tartunk 41%-os:Csak nem dínó DNS!Azért még licitálni is hajlandó lennék a kérdezővel!
Viccet félretéve:Te tényleg ilyen hülye vagy?A tudósok annyira nem tudnak mit kezdeni a dinoszauruszok genetikai hovatartozásával,hogy kínjukban már madarak génjeit térképezik el,hogy abból következtessenek a dinoszauruszok génjeire.És te itt benyögöd hogy már találtak dinoszauruszoktól fehérjéket és DNS-t.Szerinted nem hagynák a p*csába az egész madár génfürkészős cuccot és állnának át rögtön a dínó DNS-re?Dehogy nem. És akkor már tudományosan is bizonyított dolog lenne,mert hát a tudósok nem csak hogy megerősítik a DNS létét,de még vizsgálják is.Ennek ellenére még mindig a csirke DNS-el baszkurálnak,és keresik a hüllőszerű génszekvenciákat (amiket találnak is).Szóval ez a Dínó DNS-es dolog nem csak hogy egy bulvár kamu,nem csak hogy természettudományosan hülyeség,de még logikailag is hátrányos baromság.Furcsa mód a te Hovindodon illetve néhány gagyi oldalon kívül (mint origó,index,paranormál,femina,bors)semmilyen normális oldal nem ír.A legdurvább az hogy MCSE gyűlésen megismerkedtem egy ELTE TTK genetikára járó sráccal,de ő semmi ilyesmiről nem tud.Pedig szerintem egy két tankönyvet kitöltene ez a téma.
De azért te agymosottozol itt mindenkit.Különben egyrészt várnám a belinkelt kérdésre a válaszokat,és a gimis/középsulis gyerek kérdése már engem is érdekelne.
Poliateista
Ja és különben mielőtt megmondanád a nagy bölcsességet hogy "nézzétek meg a hovind videóit" elvenném tőle a kedved:Én már láttam mindegyik (magyar ) részt.Megnéztem már az ÉRTEM blogot is,és valami más kreacionista oldalt is megnéztem:Egyszerűen nem válaszol rá.Rengeteg mindent lehetne mondani amire hovind nem válaszol.
Poliateista
Hívhattok Dávidnak.
A diák,azaz Dávid
Belenéztem ebbe a videóba:
http://www.youtube.com/watch?v=mXgkbkgNEU4
Itt példálózik az evőeszközök "evolúciójával".
Ezzel csak az a baj, hogy az evőeszközök nem tudnak szaporodni és így nem nem is tudnak evolválni mint az élőlények.
Egyébként az evolúciós módszereket felhasználják a robotikában és MI kutatás területén is:
Egyébként ha Hovind szerint az egész tudomány tévedés, akkor, hogyan működik egyáltalán?
"Ezzel csak az a baj, hogy az evőeszközök nem tudnak szaporodni és így nem nem is tudnak evolválni mint az élőlények."
-tattilaboy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!