Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért kell ennyi pénzt gátakra...

Miért kell ennyi pénzt gátakra költeni?

Figyelt kérdés
Ha van isten nem kell gát, mert isten keze megvédi az övéit. Akkor minek költenek most annyi pénzt gát építésre ? Mellé miért nem tudják mekkora lesz az ár ha isten küldi ? Akkor csak a pápát kell megkérdezni. Meg ugye elítélni emberölésért ha hazudott. Igazam van ?

2013. jún. 4. 10:47
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Ha élő dinó sejtet találsz azonnal hozd el nekem. Adok érte pár millió eurot. Nem viccelek....
2013. jún. 4. 16:05
 22/42 anonim válasza:

Láthatta mindenki hogy nem úgy jöttem ide hogy "én vagyok a legokosabb, legmagasabb minden téren ,úgy hogy szépen elmehettek a tudjátok hova".Nem.Ehelyett szépen fogalmazva,itt senkit se sértegetve elmondtam egy egyszerű kérdést.látom ugyanezt nem kapom vissza,még úgy se hogy látatlanba nem bunkózok.És kimosták az agyam?Mivel?Azzal ami alapból magában foglalja a bukást?Tanárom mindig mondja hogy "Bizonyítsd be hogy tévedek!".Épp ezért bírom annyira.Mert nem félne bevallani hogy hülyeséget beszél!És ha már csak ő ilyen,akkor szerintem még sokezer másik tanár,kutató ilyen.És ha nem is lenne ilyen tanárom,akkor is:A tudománynak más a működése.Nem dogmásít,nem húz fel megdönthetetlen álláspontokat.Annyit mond hogy "most ez a modell ábrázolja legjobban a világunkat,de ha tudsz jobbat gyerünk!".

De várnám a válaszodat,ha már így kioktattál engem.Csak azért nem kezdek el bunkózni mert be akarom bizonyítani:ateista is lehet jobb személyű,mint egy hívő!

És különben az a rész amit linkeltél pont már a közé a 3 rész közé tartozik amit megnéztem már régebben.Megnéztem még a Biblia és dinoszauruszok,illetve a Kérdések és feleletek első részt.Szóval ezeket ne ajánld.De igazából a többit se,mert Hovind hallatán már ettől a 3 résztől rosszul vagyok.

A diák

(na látod,képes voltam szépen beszélni veled,pedig engem nem érdekel semmi féle magasabb lény haragja.Én természetesen beszélek szépen az emberekkel,még egy anonim oldalon is)

2013. jún. 4. 16:10
 23/42 titak ***** válasza:
55%

Mi is volt a kérdés ..... ?

Isten le se sz@rj@, hogy mi történik nálunk, max annyira érdekli (ha létezik) mint téged egy PC-s stratégiai játék eredménye.

Képzeld magad Mózes, vagy a többi próféta helyébe. Te miről tudsz írni? Vagy amit látsz-ismersz, vagy amiről hallottál és elkézesz. Ha az elsőről írsz akkor leírod környezeteetd, tapasztalataidat. Ha a másadikról akkor kibővíted elképzeléseiddel/fantáziáddal írásodat - Ez a Biblia.

A fent említett 4400 év a mai ismeretink által fefedezett civilizációkra sem vonatkozhat, mert a világunk több részén vannak 25-35 ezer éves építmények is! Nehéz lenne letagadni azt a jópár prehisztorikus építményt amit az őseink ránk hagytak. De ha mégis igaz lenne ez a 4400 év akkor az egyiptomi piramisokat is isten építette, és ugye ez eleve abszurdum mivel Isten a zsidók istene nem pedig az egyiptomiaké.

u.i. a kötekedőknek: ez csak 1 példa volt a sok közül :o)

2013. jún. 4. 16:14
 24/42 A kérdező kommentje:
Kedves Diak! Remélem az én érdeklődésem az élő dinó sejtek iránt nem veszed sértésnek. Egyszerűen nem szívessen hagynám ki ezt az esélyt a nobel díjra.
2013. jún. 4. 16:17
 25/42 anonim ***** válasza:
27%

A középiskolás/gimnazista srácnak/leányzónak üzenem:Ezekkel ne akarjál "rendesen" beszélni.Kiváltképp ne ezzel a 41%-os nemnormálissal.Szerinted mennyire normális az az ember,aki teljesen nyílvánvalónak tartja az egész sztoriját,el is hiszi,de válaszolni a te egyszerű kérdésedre (ami különben egész jó) már nem tud?Ez is bizonyítja micsoda szánalmas szentfazék bagázs ez,aki a hókusz pókusz könyve nélkül levegőt se tudna venni,nem hogy geokémiai elméletekről vitatkozni.

Különben ha már itt tartunk 41%-os:Csak nem dínó DNS!Azért még licitálni is hajlandó lennék a kérdezővel!

Viccet félretéve:Te tényleg ilyen hülye vagy?A tudósok annyira nem tudnak mit kezdeni a dinoszauruszok genetikai hovatartozásával,hogy kínjukban már madarak génjeit térképezik el,hogy abból következtessenek a dinoszauruszok génjeire.És te itt benyögöd hogy már találtak dinoszauruszoktól fehérjéket és DNS-t.Szerinted nem hagynák a p*csába az egész madár génfürkészős cuccot és állnának át rögtön a dínó DNS-re?Dehogy nem. És akkor már tudományosan is bizonyított dolog lenne,mert hát a tudósok nem csak hogy megerősítik a DNS létét,de még vizsgálják is.Ennek ellenére még mindig a csirke DNS-el baszkurálnak,és keresik a hüllőszerű génszekvenciákat (amiket találnak is).Szóval ez a Dínó DNS-es dolog nem csak hogy egy bulvár kamu,nem csak hogy természettudományosan hülyeség,de még logikailag is hátrányos baromság.Furcsa mód a te Hovindodon illetve néhány gagyi oldalon kívül (mint origó,index,paranormál,femina,bors)semmilyen normális oldal nem ír.A legdurvább az hogy MCSE gyűlésen megismerkedtem egy ELTE TTK genetikára járó sráccal,de ő semmi ilyesmiről nem tud.Pedig szerintem egy két tankönyvet kitöltene ez a téma.

De azért te agymosottozol itt mindenkit.Különben egyrészt várnám a belinkelt kérdésre a válaszokat,és a gimis/középsulis gyerek kérdése már engem is érdekelne.

Poliateista

2013. jún. 4. 16:26
 26/42 anonim ***** válasza:

Ja és különben mielőtt megmondanád a nagy bölcsességet hogy "nézzétek meg a hovind videóit" elvenném tőle a kedved:Én már láttam mindegyik (magyar ) részt.Megnéztem már az ÉRTEM blogot is,és valami más kreacionista oldalt is megnéztem:Egyszerűen nem válaszol rá.Rengeteg mindent lehetne mondani amire hovind nem válaszol.

Poliateista

2013. jún. 4. 16:30
 27/42 anonim válasza:
75%

Hívhattok Dávidnak.

A diák,azaz Dávid

2013. jún. 4. 16:31
 28/42 anonim ***** válasza:
75%

Belenéztem ebbe a videóba:

http://www.youtube.com/watch?v=mXgkbkgNEU4

Itt példálózik az evőeszközök "evolúciójával".

Ezzel csak az a baj, hogy az evőeszközök nem tudnak szaporodni és így nem nem is tudnak evolválni mint az élőlények.

Egyébként az evolúciós módszereket felhasználják a robotikában és MI kutatás területén is:

[link]

[link]

Egyébként ha Hovind szerint az egész tudomány tévedés, akkor, hogyan működik egyáltalán?

2013. jún. 4. 17:07
 29/42 anonim ***** válasza:
6%

"Ezzel csak az a baj, hogy az evőeszközök nem tudnak szaporodni és így nem nem is tudnak evolválni mint az élőlények."

[link]

-tattilaboy

2013. jún. 4. 17:23
 30/42 anonim ***** válasza:
75%
De mondom mert Hovind láthatólag nincs vele tisztában ha evőeszközökkel akar példálózni az evolúció kapcsán.
2013. jún. 4. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!