Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért kell ennyi pénzt gátakra...

Miért kell ennyi pénzt gátakra költeni?

Figyelt kérdés
Ha van isten nem kell gát, mert isten keze megvédi az övéit. Akkor minek költenek most annyi pénzt gát építésre ? Mellé miért nem tudják mekkora lesz az ár ha isten küldi ? Akkor csak a pápát kell megkérdezni. Meg ugye elítélni emberölésért ha hazudott. Igazam van ?

2013. jún. 4. 10:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
21%

"mert Isten keze megvédi az övéit."

Na jó, de kik az övéi?

Akik megtérnek Jézushoz, örök életet kapnak és a mennybe kerülhetnek. Isten gyermekeiévé fogadja azokat akik Őt választják.

Szerintem ha már csak egy életünk is van, nem ártana utána nézni, hogy kinek van igaza mert nem mindegy, hogy csak megeszik-e a férgek a halottainkat vagy el is égnek a lelkünkkel együtt.

Az evolúció hívők olyanok mint a Jehova tanúi, ha hallanak valami olyat ami ellent mondana az elméletüknek nem néznek utána. Eldobják messzire, nem érdeklik őket.

Szerintem nem ártana mindenkinek egy kis időt azzal eltölteni, hogy megnézze mi van az érem másik oldalán is.

-tattilaboy

2013. jún. 4. 14:06
 12/42 anonim ***** válasza:
7%

Amúgy, ha valaki csak az első fél órát megnézi ebből a videóból, már ha értelmes valamennyire az egyén és nem hivatkozik UFO-kra, rájöhet, hogy mekkora ostobaság az evolúció elmélete.

35 percnél pedig élő dinoszaurusz vérsejteket találtak, szerintem nagyon izgalmas.

http://www.youtube.com/watch?v=mXgkbkgNEU4

-tattilaboy

2013. jún. 4. 14:47
 13/42 anonim ***** válasza:
52%
Még a tudomány sem talált arra bizonyítékot, hogy ne egyenletesen növekedett volna a népesség, tehát Hovind igazat mond. Ha igazat mond, akkor 4400 éve kezdett (ismét) szaporodni az ember. Így, mivel ezt még a tudomány sem tudja cáfolni, ennek az ellenkezőjének állítása egy Isten tagadó üres hablatya.
2013. jún. 4. 14:57
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen erővel ugorjon le mindenki a tizedikről: Isten úgyis megmenti, akit akar, nem?

A keresztény hit nem ezt mondja, hanem azt, hogy a saját testi épségünk megóvása a mi feladatunk.

2013. jún. 4. 15:20
 15/42 anonim válasza:
29%

Utolsó előtti

Tudom hogy nagyon fiatal lehetek az itt beszélők közt,tudom hogy ezzel a jelenlegi tudással még nem kéne nagyon senkit se oltogatnom,de még én 16 évesen is átlátom hogy Hovind egy eléggé vissza,maradt ember.nem tudom mikor készülhettek a videói (90'-es évek talán?) de az általa cáfolatoknak vélt érvek 90%-a megválaszolható volt már akkor is.Még én is látom hogy mennyire végtelenül buta emberről van szó,aki ha kell felnagyítja a neki hasznos"bizonyítékokat",ha kell az ellenvetéseket lezsugorítja vagy számításba se veszi.Én így leendő 10-es diákként,kémia-biológia szakon megverném (mármint tudományos vitában) szerencsétlent.

A kedvedért beletekerek oda ahova mondtad.

Aha persze.A fickó a Jurassik parkból érettségizett?Erről a dínó DNS dologról már én is hallottam és kiderült még a tanárom is,és ő is csak nevetett az egészen (kémia tanár tehát van egy kis beleszólása).Különben még a Wiki is ír róla: [link]

De ha igaza van,és tényleg egy hatalmas árvízben őrződtek meg ezek a puha szövetek,akkor miért csak ennyi van?Minden dinoszaurusz lelőhelynek dugig kéne lenniük ezekkel!

Vagy miért nem úgy őrződtek meg mint az úgynevezett lápi ember?Kép: [link]

[link]

Olyanokra gondolok mint Ötzi (csak ő nem mocsár miatt lett múmia hanem a hideg miatt)

Ha a dinoszauruszok is ugyanilyen fulladásos,és iszapba süllyedős halált haltak volna,akkor nekik is ugyan így kellett volna konzerválódniuk.

Miért nincs ez így?

(egy egyszerű diák voltam,szerintem egyszerű és lényegretörő kérdéssel)

2013. jún. 4. 15:23
 16/42 anonim ***** válasza:
62%

Máté Evangyélioma 4. rész

6. És monda néki: Ha Isten fia vagy, vesd alá magadat; mert meg van írva: Az ő angyalainak parancsol felőled, és kézen hordoznak téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőbe.

7. Monda néki Jézus: Viszont meg van írva: Ne kisértsd az Urat, a te Istenedet.

2013. jún. 4. 15:27
 17/42 anonim ***** válasza:
6%

Lefordítom, hogyan szerette volna igazából kifejezni magát:

"egy egyszerű diák voltam, akinek kimosták az agyát"

Nézd végig azt a videót amit belinkeltem, az összes állításodat cáfolja. Ha pedig nem hiszed, de meg se nézed abból látszik, hogy mennyire kimosták az agyad.

2013. jún. 4. 15:31
 18/42 anonim ***** válasza:
0%

Ja és a második videót ajánlom a linkek közül, a dinósat.

-tattilaboy

2013. jún. 4. 15:33
 19/42 A kérdező kommentje:
Ki talált élő dinó sejtet ??? Elő mamut sejteket se nagyon találunk nem hogy dinót. Az ép mamut sejtekkel is bajba vagyunk... Szerintem ilyet soha nem állított senki hogy élő dinó sejtet talált. Vagy kamuzott.. Vagy Jurassic Park -ba látta. De az is csak fikció, mese.
2013. jún. 4. 15:55
 20/42 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom, hiába említettem meg a link mellett, hogy hanyadik percnél van. Ott van a képeknél a leírások is amik további információt adhatnak ezekkel kapcsolatban, de ha kényelmesebb tagadni őket és nem utána nézni a tényeknek..

-tattilaboy

2013. jún. 4. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!