Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért éheztették halára...

Miért éheztették halára gyermeküket a fénnyel tápláló szcientológusok Agárdon?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 09:18
1 2 3 4
 21/37 SuperUrzu7 ***** válasza:
95%
Épp ezt próbáltam magyarázni. Szertartásként fogták fől, hogy vízen és napfényen tartották. Nem tehetek róla, hogy olyan *@%#<&đ voltak, hogy növényt akartak belőle csinálni. De mint rámutattál egy újabb szépséghibára még az ásványi sókat is kihagyták belőle. Ők csak locsoltak... Összességében fából akartak vaskarikát de nem jött össze. Szegény gyerek...
2013. ápr. 24. 06:55
 22/37 anonim válasza:
92%
Azért, mert elmebetegek.
2013. ápr. 25. 12:49
 23/37 Kései Sirató ***** válasza:
Az ilyennek kötelet adnék, nem életfogytigot. Kár, hogy már nincs halálbüntetés, nagyon nagy szükség lenne rá.
2013. ápr. 25. 14:58
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
úgy látom, keveredik itt már minden. azt ki mondta, hogy szcientológusok voltak? és a fényevés is csak gyanú, nem? és nem bizonyított. és hogy jön ide a vegetarianizmus, az nem abból áll,hogy vizet iszom, és nem étkezek...
2013. ápr. 25. 19:03
 25/37 anonim ***** válasza:
58%

Tüdod 24/ ezek megbuggyant fény-abnormálisak voltak.

Én zárszóként tettem hozzá, hogy egyetlen szülőnek sincs joga orvosi belegyezés vagy utasítása nélkül, bármiféle élelmi anyag megvonására, ami az élethez, a gyermek fejlődéshez szükséges. Ezért említettem a vega ét.szokást is, ami nagyon elterjedt mostanság hazánkban sajnos.

Egy felnőtt önmagával azt tehet amit akar azt ehet amit akar vagy épp nem eszik és fényt kíván bevonzani mint sóderolják mostanság-- tegye, bolonduljon meg vagy épp dobja fel a bakancsát ott egye a fene ha ilyen hűje...!

De a gyermekeknél semmit nem szabad megváltoztatni, nincs joga hozzá senkinek, még a szülőnek se, hogy az egészséges vegyes élelmiszert megvonja a gyermekétől.

2013. ápr. 25. 22:58
 26/37 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de 16 éves vagyok és születésem óta vegetáriánus. És sportoltok is rendesen. Örülök hogy anyámék így neveltek, és ez egyáltalán nem olyan mintha csak fényen élnék, mert eszem rendesen, és nem vagyok kákabél sem. Neked mért lenne jogod megmondani hogy ki hogy neveli a gyerekét? (azoktól a különleges helyzetektől eltekintve, ahol tényleg veszélyben lenne, ott persze szabad beleszólni, a gyerek érdekében. Mint pl. ami magában a cikkben volt)
2013. ápr. 26. 17:37
 27/37 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. én sem ettem kb. soha húst, nem neveltek vegetáriánusnak, magamtól lettem azzá. mami ugyanolyan buggyant, mint a szülők, és ráadásul, ez az egész, hogy szcientológusok voltak, meg hogy fényevők, csak találgatás, erre most rá lehet harapni, pedig ki tudja, mi volt a háttérben. azt pl, hogy szcientológusok voltak, itt olvastam először, a fényevőség meg szerintem csak leginkább pusmogás, mert az utca népének ez a kézenfekvő magyarázat. holott mielőtt hallottunk volna ilyenről, szintén éheztettek halálra gyereket, érdekes, akkor vajh mi volt a indok?
2013. ápr. 26. 18:24
 28/37 anonim ***** válasza:

Tudod 26/ én intenzív növér voltam és egy ideig gyermekklinikán is dolgoztam, így jobban tudom, hogy mire van szüksége a szervezetnek, főleg a fejlődésben levő gyermeki szervezetnek. S akkor nem említettem azt, hogy a magyar gyermekeknek.

A magyar faj,nép mindig vadászó, halászó növényi-táplálékot fogyasztó nép volt, és ezt tanulta jegyezte meg genetikailag is a test-tudata.

Sajnos hazánkban nincs igazán se rend, se fegyelem, semmilyen vonatkozásban. Igy mindenki azt teszi amit ő maga az ostoba fejével kigondol és megbocsáss, de a Te szüleid is ilyenek. Komolyan mondom hálát adhatnak a sorsnak hogy nem én vezetem ezt az országot, mert akkor az hétszentség, hogy kitakarítanám belőle a mocskot a babonaságot és mindenféle olyan élet ellenes viselkedést, ami a fejlődő fiataloknak árt és ami miatt annyi a félre vezetett ember tudatilag.

De sajnos eddig minden vezetőcsoport egy élősködő, önmagát hatalomhoz és vagyonhoz juttatni akaró banda volt, mert nem a felnövekvő magyar egészsége és élhető élete volt számukra a fontos, hanem az hogy minél több váljon irányítható kulivá, kiszolgálóvá" ahogy az első urat játszó miniszter mondta volt...és a slepje.

Miért hallhattatok, olvashattok a weben annyi vallási marhaságot mit gondolsz? azért hogy elringasd magad esténként, hogy legyen hova becsalni és beléd hipnotizálni azt hogy tűrj, légy türelemmel, még akkor is elvégezted a sulit és munkanélküliként csak közmunkásként lébecolhatsz.

Mit gondolsz miért hitték el a szüleid a hús nélküli étkezés egészséges maszlagot, mert ezt hitették el a tömeg-tudatba készakarva, tv.ben web oldalakon, hogy ne legyen az a kifogás, panasz, hogy a húsra már nem telik, mint ahogy sajnos nagyon sok családnak nem telik-- ha nektek igen de sajnos a szüleid is bevették ezt a hindu marhaságot!

A férjem gyermekként nagyon ritkán kapott húst és ez a megszokott étkezés megmaradt nála egy életre. Én idősebb vagyok nála, de nem őszülők, nem fonnyadtam és ráncosodtam meg úgy, mit Ő, és nem is öregedtem meg annyira mint ő.-- valamikor régtől kezdve más se mondtam egyél mindig ha nem is sokat de egy kevés húst naponta mert szükség van a állati fehérjére a szervezetednek- fiatal volt és erős, és kinevetett.

Mostanában viszont belátta hogy igazam volt, úgy néz ki, mint egy aszott Gangesz partján ülő hindu, szoktam is vele viccelni;- már csak le kell hogy meszeljelek fehérre és kiülhetsz a Tisza partjára feltartott karokkal-- azt fogják hinni az emberek idetévedtél hindusok földjéről.--

Valamikor én se kaptam sok húst, de kaptam minden nap egy keveset vagy húslevet,- az intézetben ahol felneveltek. Próbáltam volna nem megenni,a többiek felfalták volna.

Nem az a baj, hogy az emberek húst esznek hanem az hogy rendszertelenül, sokat vagy épp nem mindent esznek, nem vegyesen táplálkoznak mindenből csak a szükségest és a gyümölcsből pedig sokat.

2013. ápr. 26. 20:47
 29/37 anonim ***** válasza:
93%

jézus, te idiótább vagy, mint gondoltam. mondom, NEM NEVELTEK VEGETÁRIÁNUSNAK, ÉN NEM ETTEM MEG A HÚST!! nem is tudtak róla, hogy létezik, a 70es évek végéről beszéltünk, három évesen azt mondtam, hogy nem kell, mert élt. nem is értette senki, pláne nem hitték, hogy egészséges, folyton nyaggattak, hogy egyek húst!! én nem akartam!

és képzeld, én se vagyok se gizda, se gyenge, én is rendszeresen sportolok, és még éhen se haltam. pedig én nem is 16 vagyok, mint az előző, hanem 37.

miért lehet olyan sok vallási dolgot olvasni a neten? hát mert net, világháló, nyilván, mikor még nem volt, kevésbé terjedtek el a dolgok, hogy messze mit, hogy csinálnak. példának okáért a vegetarianizmus se egy új dolog, sőt. csak nyilván errefele kevésbé tudtak róla, mivel nem volt megszokott, net meg nem volt, nem terjedt el az információ annyira.

és még egyszer kérdezem, mi a bizonyíték, hogy a fentiek fényevők voltak, meg hogy szcientológusok? semmi, minden csak találgatás.

2013. ápr. 26. 20:54
 30/37 SuperUrzu7 ***** válasza:
39%

Arról nem is beszélve, hogy a vegetarianizmus sok esetben nem is "gyógyítható". Ez olyan mint a klausztrofóbia, Vagy fél, vagy irtózik a hústól mert élt valamikor. Legalább annyi értelme is van mint a klausztrofóbiának, de ezen akkor sem lehet segíteni. Egy másik része csak sajnálja megenni az állatot, na annak van már sok értelme... Egyrészt, ha már előtted van akkor már nem mindegy?! A másik, hogy ha te nem, majd más megeszi. A növényevők a húsevők és mint mi mindenevők hosszú idő alatt alakultunk ki így. Genetikailag kódolva lett bennünk, és igazodik hozzá a szervezetünk. Azt azért tudd, a vegetarianizmus mellékhatásait viszonylag odafigyelt táplálkozás mellett is megtapasztalod, de 37 évesen még hova várod?! Majd 55-60 évesen fogod érezni a levét. Bár annyi melletted szóljon sokan a cigarettától vagy a sok alkoholtól illetve egyéb kábítószerektől ugyan ide jutnak. Néha hibásan fejlődött genetikai kód is okozhatja, de ez elvétve van csak. A lényeg, hogy ami késik, az itt ebben a esetben nem múlik.

Viszont itt szó sincs vegetarianizmusról. Nem növényeken éltették, hanem növényt akartak belőle csinálni(?). A napon tartották és csak vizet adtak neki, hogy kialakuljon nála az ösztönös fotoszintézis. Se oldott sókat nem képes bontani, sem fotoszintetizálni, de ez őket nem igazán érdekelte... Agyilag sérültek voltak, ez nem is kérdéses.

Ezzel én nem védem a vegetarianizmust, de ezt úgy is érzed, csupán idegesít, hogy piszkálnak érte titeket, noha nem is tehettek róla. Remélem nem veszed zokon, de ezt már tisztázni akartam.

2013. ápr. 27. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!