Van kapcsolat az LMP és a szcientológusok között?
Figyelt kérdés
Ha van link, azt is rakhattok be!2012. jan. 13. 09:23
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Schiffer pedig nekik ügyvédkedett pár évig.
4/11 anonim válasza:
Schiffer András 1996-tól 2008-ig a TASZ-ban (Társaság a Szabadságjogokért)tevékenykedett. Tehát a kérdéses időszakban is. Ettől függetlenül Schiffer még dolgozhatott a Szcientológiai egyháznak, de nem hinném, hogy egy blog lenne a legmegbízhatóbb forrás ebben az ügyben.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Amúgy nekem nincs semmi bajom a szcientológusokkal.
7/11 anonim válasza:
Tök jó csinálnak a jobbikosok egy blogot, leírják egyébként források megjelölése nélkül , hogy az LMP-nek köze van a szcientológiához mindezek után a szentkoronaradio.hu-n erre hivatkoznak, és már meg is van erősítve a hír, tényként tálalják. Szerintem ez egy kicsit átlátszó....
8/11 Hajdu Peter válasza:
A blog-omat nem tudom ide tenni , mert kitörölhetik a valaszt reklam miatt . Esetleg privatba ? En Svedorszagba talalkoztam veluk meg Jehovasokkal , es nekem ugy tunt , hogy a zsidokhoz van közuk . Bizonyitekot persze erre nem hiszem , hogy barki is tudna szerezni . Talalgatni meg következtetni összefuggeseket meglatni viszont szabad .
9/11 anonim válasza:
Van, nem is kevés.
Hál' Istennek az LMP gyenge párt (a választási programujuk enyhén szólva is nem meggyőző), éppen ezért nem alternatíva a választók többségének körében.
A programjuk idealista, irreális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!