Miért éheztették halára gyermeküket a fénnyel tápláló szcientológusok Agárdon?
Mert annyi idegen vallásos baromság ömlött be hazánkba csak épp azt nem tették hozzá hogy abban az országban ahol ez tombol több ezer éve nagyon sok a megbuggyant ember akik kint ülnek a Gangesz partján feltartott karokkal -- nem tartják számon hogy meilyen sok elmebajos rohangál mint fényszektás indiában de szerte a világban. Az őrültség sajnos ragadós!
Itt nálunk magyarorszáhon ha én lennék a törvény, minden olyan szülőtt aki orvosi utasitás nélkül bármiféle diétát, vegaetetést alkalmazna a gyermekeinél azok tól elvenném a gyerekeiket-- Nem ők voltak az első akik ezt a eszement elmebaj éheztetést művelték a gyerekükkel.
egy felnőttnek jog van éhezni ameddig bele nem döglik! de nincs senkinek joga a gyermekét éheztetni, diétáztatni, bármiféle abnormális böjtöt alkalmazni orvos utasítás nélkül!!! Börtönbe az ilyen szemét barmokkal!!
Komolyan mondom én halálra éheztetném őket a börtönben is mert az ilyen szülő nem érdemel mást mint pusztuljon el!! ő maga is!!!
ez a fénytáplálkozás ez egy iszonyú baromság és mocskos hazugság annak idején Buddha is ilyen fény-hazugokhoz csatlakozott és az lett a vége, hogy ő maga is megbuggyant, csak erről nem szólnak a tanitások--
igy járt Jézus is az eszement éhezéses hindukat utánzó marhaságával megbuggyant, téveszméssé lett ezért ment önként a vágóhídra,, mert azt hitte feltámad-- ami elmaradt, ezért lett öngyilkos a barátja Judás
A Diéta, mindig orvosi tanácsra helyes. Mindent, vegyes étkezést kell folytatni, csak épp nem egész nap mint a veréb állandóan, hanem mértékkel és rendszeresen, akkor lesz valóban energikus a test és lélek.
Én minden olyan étkezésre értettem amiből már milyen élelmi anyagot kihagynak készakarva-- mert ez is divatba jött kishazánkba a vegaetetés bevezetése-- holott a magyar ember istentudja mióta már vegyes étkezéshez szokott genetikailag.
Mint írod ezt szertartás? egy fajta leendő tiszta életvitelt? az ember nem egy röghöz kötött ásványi sókat vizet felszívó élet, elmozdulni képes EMBER!! S ha növényként tartották, akkor miért nem adtak neki ásványi sókat, elemeket, hisz a növények felszívják oldott állapotban azt is a talajból, nem csak a vizet!!
NEM!! ez nem szertartás és nem tisztaság ez a egyik legsötétebb EZ ELMEBAJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!