Most Láttam a hírekben, hogy egy házaspár megölte újszülött gyermeküket, és 7-5 évet kaptak. Nem szánalmas ez, hogy ennyivel megúzták? Amerikában egy sima gyilkosságért is életfogytigant kapnak, ezek meg csak 7-5 évet. Hol itt az igazság?
Magyarország.
Ha adócsalók lennének kivégeznék.
"Ha adócsalók lennének kivégeznék."
Hány adócsalót láttál mát börtönben? Nemhogy kivégezve.
Sosem értettem, hogy miért kell mindenféle hülye enyhítőkörülményt alkalmazni. Ezzel olyan dolgokat ismernek el, minthogy elfogadható, ha a félelem nagyobb erő az emberségnél, és hogy nem kell olyan szellemi szinten lennie valakinek, hogy felfogja mit jelent ölni...
Mások sokkal rosszabb helyzetben vannak,mégsem tesznek ilyet. Még ha félnek, akkor sem. Ezt egyszerűen nem menti fel semmi, a megbánás sem váltja ki a büntetést.
Börtön... miért nem fegyház? Na meg öt év... miért nem minimum 40? Kit érdekel, hogy melyikük sírt? Gondolom a csecsemő is sírt, mikor fojtogatták.
Nem vagyok emberellenes, nagyra becsülöm, mikor valaki képes megbánni a tetteit és hajlandó a jóra törekedni, de ez nem mentesít a büntetés alól...
21:56
Dehogy lenne jó... azt hiszed, a halál nagyobb büntetés, mint bűntudattal leélni egy életet?
Hát igen.
Ticcsuk be az abortuszt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!