Hívők, elmagyaráznátok, miről szól a Mt 24,34? Teológust is kérnék válaszolni, hátha tudja a megoldást erre a végzetes ellentmondásra.
Kedves 20:22, éppen azért tettem fel a kérdést, mert végigolvastam a fejezetet, éppen ezért tudom, hogy MI AZ AZ ESEMÉNY, ami meg fog történni, míg végetér ez a nemzetség. Sejtem h fent van ateista blogokon is, de nem szoktam oda járni, elég csak kinyitni a Bibliát, és meglátni ezt a néhány érdekességet. Az ellentmondás itt nem a Biblia szövegén belül van, hanem a Biblia és a valóság között. Vagyis hogy Jézus szerint még abban a nemzetségben eljön másodjára, de még mindig nem jött el.
11. válaszoló, megnézem.
Amúgy régen elvesztettem a hitemet, de a napokban újra visszataláltam Istenhez. Azonban maga a Biblia olvasása az, amely eltávolít tőle, mert tényleg ilyenekbe ütközik az ember olvasás közben, amely felett nem lehet szemet hunyni. Ehhez hasonló felháborodást keltett bennem az is, hogy Isten megkeményítette a fáraó szívét, hogy magát megdicsőítse. Egészen a halálig kergette őt, gondolom ezzel kárhozatra ítélve. Nem tudom miért, de nekem ez nem egy jó Isten leírásának tűnik.
"ha tudod mit kell tenni miért nem teszed? Nem az a lényeg kinek van igaza. Én nem foglak győzködni, csak leírtam a véleményem. Kár, h nem tudsz a jóízlés határain belül vitázni"
Mert mit kell tennie? És hogyhogy nem az a lényeg, hogy kinek van igaza? Akkor mi a lényeg?
Én is azt akartam írni, amit a kedves #11 -es válaszoló írt, hogy nem generációról van szó :D
(egy másik 71%-os válaszoló)
De egyébként a másik 71% -os válaszoló is leírta ezt, hogy mi nem generációnak értelmezzük.
"39 És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is."
Na ezt hogyan magyarázzátok mindenki?
Csak nem vakok az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!