Van pár Jehova a környezetemben.. Pökkhendi alakok. Nem segít senkinek semmiben holott mindenben kiemelekdő. Nem értem ezt a viselkedést. A vallása miatt van vagy ekkora ... ?
Miért a mai zsidóság mit olvas?Pontosan milyen szó található az "egy" szóra a kérdéses helyen, elmondanád ?
A helyesírásodból ítélve nem valószínű,h a nyelvek nagy tudósa lennél.:D
2013. ápr. 21. 18:24
42/45 anonim válasza:
41-es!
igy kozel 87 eves fejjel megengedem magamnak azt hogy idonkent melleussek a pc billentyuzeten!!
2013. ápr. 21. 23:21
43/45 Palásthy Zsanett válasza:
Nekem nincs semmi bajom velük nagyon kedves emberek ők. Megnéztem a honlapukat a JW.org -ot és eggyszerűen ledöbbentem hogy mennyire összetartóak, én nem értem miért nem vagyunk mi ilyenek?
2014. jún. 9. 17:03
44/45 L. Roller válasza:
Az országgyűlés 1993-ban destruktív szektának nyilvánította és megvont tőle minden anyagi támogatást (nem véletlen). Ez a szekta saját fordítású, félremagyarázott bibliáját dogmatizálja. Istent ószövetségi személynevén illeti(ami eleve tilos!) és elutasít más keresztényeket. Betegesen hisznek a feltámadásban, ami persze a történelmi egyházak híveinek nem jár, azok a pokolra kárhoztatnak ugyebár.
A szentháromság tagadással semmi gond,csak a többivel van baj.
2016. szept. 6. 12:27
45/45 anonim válasza:
Agymosottak felekezete, röviden ennyi a véleményem. Katolikus családban születtem, de nem tartom magam különösebben vallásosnak és nem foglalkoztat az istenhit kérdése. Földhözragadt materialista sem vagyok, sokkal inkább reálisan tekintek a dolgokra, hiszen amíg élünk, addig semmiféle bizonyíték nincs életre a halál után. Jehova drága Tanúira visszatérve, az ő tevékenységük a gyomromat tudja csak felkeverni, beteges amit művelnek, felháborító a propagandájuk, és szörnyen hangosak tudnak lenni. Csináljanak amit akarnak, felőlem rituálisan fel is gyújthatják magukat, csak a többi értelmes embernek ne ezt kelljen hallgatnia minden nap, mert bosszantó. Bevonulnak egy kis szobába 20-30-an hangfallal meg mikrofonnal, minden ablak nyitva és bömböl kifele az "égi áldás". Ilyenkor takarodjanak el melegebb éghajlatra..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!