Miert nem hiszel a Bibliaban?
3as:
En most pont a Bibliara voltam kivancsi ilyen teren. Nem is mondtam,hogy hinni kene benne.
4es:
Ha a kerdesed nekem szolt,en nem hiszek a Bibliaban.
Szerintem erezni,hogy a kerdes ateista szemszogbol irodott.Ha nem,bocs.
A valaszokat koszonom,johet meg.
1. Emberek írták.
2. Az emberek azt hazudnak,amit akarnak.
3. Nem ellenérv,hogy a matematika,ill. fizika könyveket is emberek írták,mert az azokban szereplő tények megismételhetők,ellenőrizhetők.
Inkább azt kellene megkérdezni, hogy milyen érveket lehet felsorakoztatni mellette.
Lehet kezdeni.
Mert olyan próféciákat lehet írni milliót, amik benne vannak, ez a jóslás legalja kb. Az isten rosszindulatú benne, gyilkol, büntet átkozódik, és jóistennek nevezik. Ez ellentmondásos :D
A legnormálisabb szereplője a Sátán, aki alig követ el benne valami bűnt, mégis kekeckedik istennel, aki győzni fog, s ezt a sátánka is tudja, szóval ahhoz képest, hogy okos, el tudja csábítani bűnre az embert, igencsak zártosztályos személyisége van. szóval ez is ellentmondásos.
Mi OKA lenne bárkinek is hinni benne?
Azért,mert településeket találnak meg egy ókori könyv alapján,bizonyíték bármelyik természetfeletti történet hitelességére?
NEM.
Megírni egy jövendölést a könyv elején,ami a könyv végére beteljesedik még egy általános iskolás gyereknek se nagy megterhelés.
Eleve nem természettudományos könyvnek íródott.
Szia! a Biblia egy jó mesekönyv.
Olyan talán, mint a görög mitológia amit imádok ellenben a Bibliai történetekkel.
Ha akarsz hihetsz benne, úgy ahogy a tündérekben, vagy a szellemekben. Mindenki saját maga dönti el, miben hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!