Minek van a bibliában az, hogy kérj és megadatik, ha nem adatott még?
Pontosan így szól: Jézus azt mondja: keress és találj,kérj és megadatik néked,kopogtass, és az ajtók feltárulnak előtted...
Pedig rengeteget kértem, imátkoztam hozzá, könyörögtem neki, hogy adja vissza őt nekem de nem tette...
Nem, a patkányomról ..!
Amúgy egy fiúról.
A türelem sosem volt az erősségem.... Az "ő" életem szerelme aki szakított velem, és bár összetörte a szívem, és van olyan, hogy azt mondom nem bocsátok meg neki és soha nem akarok tőle semmit,és legszívesebben nem is tudom mit csinálnék vele...de akkor is szeretem, tiszta szívből, és már fél éve hogy vége, de a mai napig fáj és szoktam sírni érte, utána, miatta ahogy tetszik.
Ez gondolom nem bűn vagy annak számít Isten szemében?
Szervusz.(Bocsi egy kicsit kemény leszek)
Nos ez sok mindentől függ. Először is ne felejtsd el, hogy Jézus azt is mondta, hogy amit kértek és megegyezik az atya akaratával, megadja.
Kérdés, egyezik az Atya akaratával a kérésed?
Mennyire támogatja a kérés a keresztényi életedet,és hozzá járul-e Isten nevének megszenteléséhez
Ha a férjedről van szó akkor érthető, de ha az illető csak a barátod, és a paráznaságot is folytatnád a vele való kapcsolatban akkor ilyet nem fog adni.
Hogyan is támogathatna olyan kérést, ami a törvényeinek megszegéséhez járulna hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!