Minek van a bibliában az, hogy kérj és megadatik, ha nem adatott még?
Pontosan így szól: Jézus azt mondja: keress és találj,kérj és megadatik néked,kopogtass, és az ajtók feltárulnak előtted...
Pedig rengeteget kértem, imátkoztam hozzá, könyörögtem neki, hogy adja vissza őt nekem de nem tette...
Csak jó volna tudni mit akar (tőlem) az úr...
Mindig is úgy gondoltam hogy feleslegesen halt meg értünk, merthiába áldozta fel értünk magát a világ nem lett jobb. Állandóan csak azt lehet hallani, ezt ölték meg meg ez halt meg, meg az árvíz, földrengések, az egyik gazdag, a másik szegény, az egyiknek boldog élete van a másik meg egész életében szenved. Meg mikor kisgyerekek hallnak meg vagy balesetben vagy vmi betegségben akkor az miért van?! Ezt is azért csinálja hogy jobb legyen?!
Mint mindenkitől Tőled sem akar mást mint amit a bibliában leíratott.
S jól sejtettem, hogy nincs ismereted arról, hogy a jelenlegi állapotok miért zajlanak.
Mit akar?::
(1Timóteusz 2:4) 4 akinek az az akarata, hogy mindenfajta ember megmentésben részesüljön, és az igazság pontos ismeretére jusson.
Persze vannak akikről a biblia ezt írja:
(2Timóteusz 3:7) 7 akik mindig tanulnak, ámde soha nem képesek eljutni az igazság pontos ismeretére.
Jézus a jelenleg látható dolgokat amiket tapasztalsz adta meg jelnek, hogy nem sokára véget vet az emberek uralmának. Javaslom, olvasd el a 2Timóteus 3:1-5 verseket, de a Máté 24,25 részét is, mert Jézus itt összegzi azt, hogy mik lesznek a világban az utolsó napokban
Jézus a főpapi imájában ezt mondta:(János 17:2, 3) . . .. 3 Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról.
Ez azt jelenti, hogy az örök életnek a folyamatos ismeret szerzés, a feltétele két személyről
Az atyáról, és a Fiáról Jézusról.
Csak így fogod tudni megérteni mit akar a teremtő tőled, és ennek fényében azt is mit kell tenned, hogyan kell élned.
Nem megbántani akarlak,de az írásaid alapján hited még nem túl erős. Isten valahogy így adja meg a kívánságainkat: Bölcs szeretnék lenni! - akadályokat fog eléd gördíteni,nehezebbnél nehezebbet,hogy fejlődjél és bölcsé válj! Nem adja a kezedbe a bölcsességet!
Őszinte,becsületes szeretnék lenni! - olyan emberek fognak körül venni akik vagy ,,megvesztegetnek" vagy folyton olyan szituációkba fogsz kerülni ahol olyan dolgokat is ki kell mondanod amit nem szívesen mondanál. Ez az útja a fejlődésnek.
Társat kérsz?! Először felkészít rá! Hogy,olyan társ legyél ami Isten szemében is tetsző,nem csak a Te szemszögedből szép. Lehetnek hónapok vagy évek,Isten tudja a határaidat! és soha nem adna annyi terhet Rád amit ne bírnál el!
Egy kérdés- - Kapcsolat: a. egyedülálló b. kapcsolatban c. Isten még írja a love-storymat! Ez a lényeg! Az utolsó,nem vagy egyedül,ha őszínte a hited már készül a hozzád legjobban illő társ!
De Isten tudja, hogy nagyon érzékeny vagyok/ voltam nem bírom ha bántanak vagy fájdalmat okoznak. Nagyon rosszul viselem ezeket. Szenvedek mint egy kutya... És úgy se leszek tökéletes ha isten ezért csinálta hisz tökéletesen ember nem létezik. Csak akkor tökéletes vki ha a másik úgy fogadja el ahogy van. Engem nem fogadott el..
Én azóta amióta vége van a kapcsolatomnak nincs értelme az életemnek, élni sem akarok, és csak túlélem a napokat.
Visszatérve a paráznaságra: előtte senkim se volt pedig lehetet volna de vártam arra az emberre akit igazán tudok szeretni és aki engem is szeret. Én csak boldog akartam lenni egyszer az életben..de Úgy látom én nem erre lettem teremtve..
Kedves kérdező!
Tájékozódnod kell még a teológiában, mert téves elképzeléseid vannak.
A világ SOSEM Isten miatt rossz. Mindig a sátán vagy az ember okozza a bajt. Ő semmi ilyet nem művel.
Másrészt: Jézus nem azért halt meg, hogy a mostani világ jobb legyen. Hanem Isten tökéletes törvényében a bűn zsoldja a halál: a bűn olyan rossz, hogy csak a halál lehet rá megfelelő büntetés. Ez az igazságos törvény. De az igazság és a szeretet egyszerre lehet csak jelen, ezért Isten megengedte, hogy valaki más haljon meg a bűneidért. Ő volt Jézus Krisztus. Viszont ez egy engedmény, cserébe neked is meg kell bánni, jóvá kell tenni és a jövőben mellőzni kell bűneidet.
Ma hallottam a Mária rádióban egy lány (nő? apáca?)mondta: "Jézus annyira szeretett minket, hogy azt az áldozatot is meghozta értünk, hogy egy kis fehér ostyában lakozik."
Na ezt a naivitást nehéz űberelni. Vagy nem is naiv a csaj hanem hatásvadász?
Eddig nem követtem el bűnt tudtommal lehet majd ezután...
Szóval ha bűnt követ el vki megkell halnia v vki másnak helyette? Vagy jóvátenni a jövőben. S ha vki annyi bűnt követett már el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!