Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt mondtátok istent nem...

Azt mondtátok istent nem lehet látni. Akkor ez mi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha istent nem lehet látni, akkor ez mégis mi?

Nevezé azért Jákób annak a helynek nevét Peniélnek: mert látám az Istent színről színre, és megszabadult az én lelkem.” (1Móz. 32,24―32,30)

„Az Úr pedig beszéle Mózessel színről színre, a mint szokott ember szólani barátjával” (2Móz. 33,11)

„Akkor leszálla az Úr felhőnek oszlopában, és megálla a sátornak nyílásánál; és szólítá Áront és Miriámot, és kimenének mindketten.

„A mely esztendőben meghala Uzziás király, látám az Urat ülni magas és felemeltetett székben, és palástja betölté a templomot” (Ésa. 6,1)

„Az én fülemnek hallásával hallottam felőled, most pedig szemeimmel látlak téged.” (Jób 42,5)

2013. febr. 1. 17:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is látom, nem láthatatlan.

3 angyalát szokta nekem néha éjszakánként elküldeni, mennyei boldogságban alszom el, nagyon nagy öröm. (Majdnem olyan mint a műpénisz)

Az fáj a legjobban, hogy megírtam a hitgyülinek és azt mondták gonosz vagyok, tévúton járok, ilyen nincs. Lehet irigyek?

Tudod hol láthasz sugárzó arcokat?: a detoxikálón, a kocsmában és a bolondokházában adag kiosztás után, röpdösnek.

2013. febr. 5. 14:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Jézus Isten, tehát Isten nem láthatatlan.
2013. ápr. 19. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!