Azt mondtátok istent nem lehet látni. Akkor ez mi? (bővebben lent)
Ha istent nem lehet látni, akkor ez mégis mi?
Nevezé azért Jákób annak a helynek nevét Peniélnek: mert látám az Istent színről színre, és megszabadult az én lelkem.” (1Móz. 32,24―32,30)
„Az Úr pedig beszéle Mózessel színről színre, a mint szokott ember szólani barátjával” (2Móz. 33,11)
„Akkor leszálla az Úr felhőnek oszlopában, és megálla a sátornak nyílásánál; és szólítá Áront és Miriámot, és kimenének mindketten.
„A mely esztendőben meghala Uzziás király, látám az Urat ülni magas és felemeltetett székben, és palástja betölté a templomot” (Ésa. 6,1)
„Az én fülemnek hallásával hallottam felőled, most pedig szemeimmel látlak téged.” (Jób 42,5)
Én is látom, nem láthatatlan.
3 angyalát szokta nekem néha éjszakánként elküldeni, mennyei boldogságban alszom el, nagyon nagy öröm. (Majdnem olyan mint a műpénisz)
Az fáj a legjobban, hogy megírtam a hitgyülinek és azt mondták gonosz vagyok, tévúton járok, ilyen nincs. Lehet irigyek?
Tudod hol láthasz sugárzó arcokat?: a detoxikálón, a kocsmában és a bolondokházában adag kiosztás után, röpdösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!