Vallásosak, ti mit tennétek, ha egyértelműen kiderülne, hogy az istenetek soha nem létezett, csak butított titeket az egyházatok mindenféle tündérmesével?
Szembe tudnátok nézni azzal a ténnyel, hogy semmi értelme nincs az életnek és annak, amit műveltetek?
Fölöslegesen elszórtok egy csomó időt az isteneteknek való bájolgással. Ráadásul rengeteg minden kimarad az életetekből, amitől elég szürkévé válhat minden. A végén pedig nincs semmi. Porból lettetek és porrá lesztek.
Fel tudjátok ezt fogni?
Nincsenek angyalok, nincsen szeretet, nincsenek barátok, örök élet, beteljesedett ígéret, értelem stb. Semmi!
Halál után minden elmúlik és az emberek sem fognak többet rátok emlékezni. Ha csak nem tesztek valami rosszat a vezetők bábjaiként.
Na és ha egy tök idegen vallásnak van igaza?
Mi van Jézus is a pokolba került és te is oda fogtok kerülni, mert Isten gonosz?
A pokolban odavannak a keresztény húsért, szeretik nyersen is meg ropogósan. Ott csak az istenetek káromlása van és ti vagytok a tápláléklánc legeslegalja.
Tapasztaltam Isten leírhatatlan szeretetét, fényét, több évig testenkivüli élményeim voltak és egész életemen át éreztem törödését..
Így nekem kézelfogható bizonyíték Isten létezése (bizonyságok amiket szívemben örzök), s mivel Isten = Szeretet így a további kérdéseid ennek fényében értelmét vesztik..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!