Ateisták le tudnátok ide elém rakni az asztalra bármi kézenfogható dolgot ami 100%-osan bizonyítja az evolúciót?

"számomra az egész evolúció egy óvodás, gyermeteg elmélet."
Ha tudnád hogy a számítógépedet az evolúcióval kifejlődött gondolkodó ember készítette nem valaki intett egyet és lett!Még ezt se tudod?Darwin több évtized megfigyelése után vonta le végső következtetéseit nem csak úgy mondott egyet, még ezt se tudod?Mikor megkérdezték Newtont miért látott többet más embereknél azt felelte: Könnyű volt nekem óriások vállán áltam!
Teneked a törpék jutottak nem is látsz semeddig! Neked nincs farokcsontod, nincs úszóhártya maradványod? Tudod hogy a pár hetes emberi embrió teljesen olyan mint az állati embrió? Tudod hogy az ember az anyaméhben lejátssza az egész evolúciós folyamatot? Tudsz te egyáltalán valamit?

Tisztában vagy a maszturbáció szó jelentésével?Szerintem nem.És ne ítélj meg egy embert az lapján,hogy ki a felesége.Nem szerelemből házasodott.
Ennyi erővel mondhatnám,hogy Noé családja népesítette be szerinted a világot az özönvíz után?"Ez undorító!"

Szia!
Kár ezen vitázni,mert ha te azt gondolod,hogy a Biblia a külső,anyagi világról szól,akkor szerintem eltévedtél.Viszont,aki azt gondolja,hogy az anyagból kiindulva és azt önmagával magyarázva a dolgok bárminemű mélységébe bepillantást nyer,szintén téved.
Anyag szellem nélkül nem élő,szellem anyag nélkül nem tud megnyilvánulni.
Jó lenne,ha a két társaság kibékülne egymással,mert nem az visz előre,ha egymást marják,hanem ha elgondolkodnak a szintézis lehetőségein!

11-es!
Tudod mi a lényegesen nagyobb valószínűség elve? Az hogy a gondolkodó ember azt fogadja el igaznak aminek a valószínűsége lényegesen nagyobb.Pld leírják egyesek hogy a föld 6000 éves de azt már nem veszi észre hogy a barnaszén 30 ezer év alatt fejlődött ki.Akinek százezer bizonyíték nem elég, annak százmilliárd sem az!Én vegyész vagyok és tudom hogy semmi nem keletkezik csak úgy intésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!