Nagyából milyen kérdéseket, témákat lehet feszegetni a valláskategória kategóriában?
Egyetlen mondatból le lehet szűrni azt, hogy valaki olvasta é azt, amit kritizál, vagy sem?
Ha valaki arra vetemedik, hogy csak azért mert nem ismeri el azt, hogy Isten az ő teremtője, nekiáll kritizálni, akkor nyugodtan viselje el azt a kritikát, hogy nem ismeri utálata tárgyát.
Én legalább egy rakás természettudomány könyvet elolvastam (a vizsgákról nem is beszélve előadásokkal), hogy el tudjam dönteni, hogy azt mennyire tartom hülyeségnek.
Szerintem olyanba szabadna csak beleszólni, amit teljes egészében ismer az ember.
Pl.: ha valaki a keresztes háborúkat hozza fel a kereszténység ellen és közli, hogy micsoda vallás ez, csúnya ronda keresztények, azt én simán körberöhögöm. :)
"Mert tagadni csak azt szabadna, amit megismert az ember."
Jó lenne ha ezt magadra is alkalmaznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!