Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nagyából milyen kérdéseket,...

Nagyából milyen kérdéseket, témákat lehet feszegetni a valláskategória kategóriában?

Figyelt kérdés
Láthatjuk hogy ez egy elég érzékeny téma amivel másokat igen könnyen fel lehet húzni,megbántani,vagy akaratlanul is minősíteni.Azt kérdezném milyen témák vannak amikbe ne kössünk bele és milyen stílust kell tartani.Egy kicsit részletesebb választ kérnék annál mint hogy:"Ne legyél bunkó".Konkrétumoknak örülnék.Ez a kérdés ugyanis szerintem építőjellegű lehet az oldal számára mert így aki eddig nem tudta azt megtudhatja hogy egy egészséges vitához ebben a topikban mit kell betartani.

2013. jan. 4. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Egyetlen mondatból le lehet szűrni azt, hogy valaki olvasta é azt, amit kritizál, vagy sem?

Ha valaki arra vetemedik, hogy csak azért mert nem ismeri el azt, hogy Isten az ő teremtője, nekiáll kritizálni, akkor nyugodtan viselje el azt a kritikát, hogy nem ismeri utálata tárgyát.

Én legalább egy rakás természettudomány könyvet elolvastam (a vizsgákról nem is beszélve előadásokkal), hogy el tudjam dönteni, hogy azt mennyire tartom hülyeségnek.

Szerintem olyanba szabadna csak beleszólni, amit teljes egészében ismer az ember.

Pl.: ha valaki a keresztes háborúkat hozza fel a kereszténység ellen és közli, hogy micsoda vallás ez, csúnya ronda keresztények, azt én simán körberöhögöm. :)

2013. jan. 6. 00:34
 12/12 anonim ***** válasza:

"Mert tagadni csak azt szabadna, amit megismert az ember."

Jó lenne ha ezt magadra is alkalmaznád.

2013. febr. 13. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!