Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ez halálos bűnnek számít? (lent)

Ez halálos bűnnek számít? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval a számítógépem egyszercsak lefagyott (ezt most nem akarom részletezni), és közben írtam egy fontos dokumentumot, de nem sikerült helyreállítani. Anyukám azt mondta, hogy Isten szándékosan intézte így (mert anyukám szerint nem is kell az a dokumentum), erre én azt mondtam, hogy "lesz**om". Ez halálos bűnnek számít?

#bűn #halálos-bűn
2012. dec. 3. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha anyukád komolyan gondolta ezt, akkor ővele van valamilyen gond.

Isten pedig remélem, hogy nem ennyire dilettáns: ugyanis az a dokumentum nyilván el fog készülni.

2012. dec. 4. 05:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem. Bánd meg őszintén, és az Úr megbocsát.
2012. dec. 4. 09:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ez nem halálos bűn.

2012. dec. 4. 13:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, több választ nem kérek.
2012. dec. 4. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Nektek komolyan ennyire szélsőséges a világképetek? Milyen istenség lenne az, aki/ami örök kárhozatra ítélne egy rondább szó miatt? Egy átlagos vezető ennél 20x több és rondább szavakat használ egy dugóban...
2012. dec. 5. 07:43
 16/16 anonim ***** válasza:
ha összesz*rod magad azt is szándékosan intézte isten, vagyis nem kell fürödnöd? nevetséges...
2012. dec. 8. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!