Isten volt előbb, vagy a nagy ősrobbanás?
istennek meg kellet előbb születnie ahhoz, hogy létre hozza a világot. Tehát már eleve volt világ. Isten pedig nem csak úgy hipp-hopp megtermett valamiből és világot tervezett.
Isten megteremtette Ádámot és Évát. De előtte a kőkorszakban voltak még dinoszauruszok és majomemberek. Ezt mivel lehet magyarázni? Aztán jött a hatalmas meteor, és így kipusztultak a dinoszauruszok. És ez mind Ádám és Éva előtt volt. Én meg nem hiszem, hogy isten teremtette volna a dinoszauruszokat meg a majomembereket.
Mégegy felvetés, hogy mostani (a mi időnkben) érkező meteoritokban is találnak idegen organizmusokat, amik fagyott állapotban vannak a kőzetekben (meteoritok).
És ez az ősrobbanás még a római, görög, egyiptomi istenek előtt volt.
Avagy melyik volt elöbb, a tyuk vagy a tojas? :D
Isten, ösrobbanas - elterö velemenyek, ki ebben hisz, ki abban, ki egyikben sem, ki mindkettöben. Utobbiak csak a velemenyüket irjak, most szubjektiv velemenyeket akarsz hallani?
Szerintem az elet örök, azaz Isten van/volt/lesz. Az idö nem a földi ertelemben vett idö, az ösrobbanas meg csak földi ertelemben ertelmezhetö. Ha jol tudom, az ösrobbanas maga az elet kialakulasa,kezdete, tehat akkor egy idöben.
Ha jol tudom, az ösrobbanas maga az elet kialakulasa,kezdete, tehat akkor egy idöben.
Így van, és isten nem létezik, meg semmiféle isten!
Földi ertelemben vett idö szerint igazad van! Akik az örök eletben hisznek, eszerint a földi idöszamitas illuzio (mult, jelen, jövö egy idöben van), igy akkor az ösrobbanas is illuzio.
7.
Nos Én vagyok akinek privátot is küldtél.
Hát nem mozogsz nagyon otthonosan a fizikában és a matematikában sem.
A robbanás, sohasem egyesít elemeket inkább roncsol, szét választ.
Mint a privátban írtam neked, a teremtő kifogyhatatlan energiával rendelkezik, és végtelen az élete.
Ő a megfelelő anyagokat át alakította és életet hozott létre.
Nem robbantással, hanem a megfelelő mennyiségű anyagok, "egybegyúrásával"
Ha csak a tejút rendszert megnézed, ott olyan rendezettség uralkodik, hogy a véletlen kialakulása 10-a 100milliómodikon vagy is 0. nulla.
Még a hold is szépen ott van ahol kell lennie, ez az égi test, mint hű Tanú az égen némán is beszél a teremtőjéről.
Nem lehet véletlen a föld 23.4 dőlés szögben való forgása sem. mert ha össze vissza forogna akkor a bolygó egyik felén megfagynának az élő lények a másik felén meg elégnének, a Nap több mint 15 billiárd hőfokától, ami megint csak megfelelő távolságra van a földtől.
Ez nem lehet a véletlen műve, és az élet többi szépségéről nem is beszélünk.
De mondjuk a Király lepke. évente 3000 km-ert tesz meg, iránytű nélkül...
Nekünk embereknek meg szükségünk van GPS-re
na erről ennyit...
És azok az anyagok, amiket a teremtő egybegyúrt, hogy jöttek létre?
A világűr tágulását mivel magyarázod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!