Nem paradox, hogy a hívők elítélik a homoszexuálisokat, miközben a vallásuk állítólag a szereteten alapszik?
"Kedves 10-es kommentelő... hogyan lehet átnevelni a meleg embereket? Ha ennyire jártas vagy a témában akkor magyarázd már el nekem légyszíves!"
Mondjuk egyszerűen úgy, hogy mivel tudom hogy bűn, ezért nem élem ki, ha a hajlam meg is van hozzá! Tudod, mint a vérfertőzést és egyéb dolgokat...arra is van hajlam sokakban, akkor legalizáljuk azt is, nem?
Kettő: Régebben azzal a kísérlettel igazolták, hogy a homoszexualitás genetikus, hogy testvéreket vizsgáltak, s kimutatták, hogy ahol az egyik testvér meleg, ott a másik is 10% eséllyel az lesz...viszont utána elvégeztek egy olyan kísérletet is, ahol az egyik testvér örökbefogadott volt, és az eredmény ott is 10% lett! Ennyit az állítólag genetikai okokról, amik mondvacsináltak...
21-es... semmi alapja sincs az állításaidnak, nem megalapozottak igazán.
23 meleg F.
Egyébként meg bűnnek az számít, amivel ártasz másoknak... két meleg férfi senkinek sem árt, ellenben mondjuk a pedofíliával. Elég érdekes állapítjátok meg azt, hogy mi a bűn és mi nem.
Előző voltam!
Társadalmilag, a világi törvények alapján valóban az számít bűnnek, amivel másoknak ártasz, de a Biblia szerint nem. Az odáig oké, hogy az állam nem szankcionálja, jól teszi, de a kereszténység szemszögéből, a Biblia alapján akkor is bűn.
Hogy egy más jellegű példát mondjak: a Biblia a bálványimádást is elítéli. Pedig elvileg nem ártasz vele senkinek. Hívő emberek mégsem mutatnak be áldozatot semmilyen szobornak vagy a mögé tulajdonított istenségnek.
Azt azért fontos lenne leszögezni, hogy az elítélés és a nem egyetértés merőben eltérő fogalmak...Aki ténylegesen hívő, az nem ítél el semmit és senkit, maximum nem ért egyet. ;)
üdv
27/F
LastOne.Left
Mert a barátok közt a TV-ben nagyon jó példát mutat mégse tiltják be... és még jó sokan is nézik.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!