Mit tegyek ha én vagyok az utolsó próféta, de senki nem hiszi el nekem?
Szóval Te vagy az a krétai, aki fel szokott állni a piactéren ,s világgá kiáltja, hogy :
Minden krétai hazudik.
Ugyebár mint utosló próféta, meg kell prófétálnod, hogy senki sem fog majd neked hinni...
Szia!
Nos, ha valóban te lennél az utolsó próféta, akkor pontosan tudnád mit kellene tenned, és nem minket kérdeznél, meg erről, hanem azt aki megbízott a prófétasággal...
Üdv. Péter
Kevés embernek esett eddig le.
Mi a különbség a majom és az ember között?
Ha azt mondod, hogy az ember gondolkodik, akkor talán megsem mindig, vagy nem eléggé.
Nincs is akkora szakadék közöttünk.
Az utolsó próféta sztori ostobaság, még ha a Biblia ír is róla.
Nem magyarázom, ennyi eszed biztosan van, nem becsüllek le.
Sajnos akik az írást kreálták, ezt tették...
Ki kell vándorolnod.
Senki sem lehet próféta a saját hazájában.
Kérdező Te borzasztó nagy tévedésbe vagy-- azt írtad;"a teljes bibliát helyesen értelmeztem, megtaláltam és beazonosítottam izrael elveszett törzseit,"
akkor Te nem az utolsó próféta vagy, hanem a SEMLYÉN2" és doktorit érdemelsz, na és miniszterelnök helyettesi titulust! Sok sikert!!!
Ó mami!
Hiszen te is ezt teszed, állítod, hogy helyesen értelmezed a Bibliát, te találkoztál a teremtővel, láttál ezt azt, magyarán prófétaként tetszelegsz itt Valaki más is ugyan ezt állítja, akkor már nem is fér meg két dudás ebben a csárdában? Önjelölt hamis próféták! Nem prófétáltok ti semmit, csak hazugságot és saját értelmezést! Fúj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!