Mi Súr barátunk elméletének titka?
Tudod 20/21 ha jobban belenéznénk mindennek a hátterébe, amit ugye eltakartak eddig, eltitkoltak a tömegemberek előtt, akkor talán nem is pötyögtetnék itt többet hanem felpakolnám a családomat és keresnék egy nyugalmas szigetet-- na persze ha van még egy talpalatnyi is belőle...!-- és kezdeném újra az életet a kőkorszaknál csak embert ne lássak többé! attól tartok annyi szemétségre és hazugságra derülne fény.
Annyi éhes csak gyermek van a világon ugyanakkor 3 milliárd dollárért építtetett magának házat nem oly régen egy indiai tőkés!- na ilyesmitől és a babonaságok hintésétől- kenyér helyett természetesen! - már kinyílik a zsebemben a bicska, pedig istenazatyám szelíd természet vagyok...
Én mindenesetre amiről tudomásom van, azt közzéteszem, hogy nyíljon ki az emberek csipája" mert nagyon félre vezetik őket és őszintén? - féltem az unokáimat és a jövőjüket.
Szia Súr!
Folyton rád gondolok szexközben! Teljesen felizgat az elméleteid!
Írjál privit!
puszi! <3
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!