Mi Súr barátunk elméletének titka?
ezért szükségszerűen, napi szinten mindent megtesznek azért,
hogy csökkentsék az emberiség rezonanciáit
teszik ezt:
-napi szintű agymosással
-negativitások (=alacsony rezonanciájú tartamok) napi szintű terjesztésével
(ez egyszerűen lételemük, ezek nélkül nem lennének képesek fennmaradni)
mit gondoltok, miért kapjátok kötelező jelleggel, napi szinten az agymosást, a rémhíreket?
véges erőforrásokról sírnak, holott végtelen energiatengerben élünk
az ingyen használható energiákhoz kapcsolódó technológiákat szabotálják és elrejtik
tönkreteszik azt, aki megtalálja a rák gyógymódját
a pénzmennyiség irányításával szegénységben és rettegésben tartanak
konfliktusokat teremtenek az élet mindén szintjén
bátorítják és erősítik a társadalmi devianciákat
dezinformálnak... elhallgatnak vagy épp túlinformálnak
röviden: megosztják az emberiséget
ha az emberiségnél elindul egy pozitív folyamat, akkor ők az élére ugranak és PONTOSAN AZ ELLENTÉTÉVÉ TESZIK A FOLYAMATOT
én már régóta, ha azt hallom, hogy "beavatott" : undort érzek
az emberben eredetileg nem volt uralom- és hatalomvágy
nem voltak az emberben negatív tartamok (negatív érzések, gondolatok)
mindezt tőlük kaptuk és ők erősítik bennünk napról-napra
a magyarról: ez egy kis, viszonylag elmaradott és "ej ráérünk arra még"-típusú nép,
az, akihez legutoljára érkeznek meg az aktuális infók és aki legutolsók között dolgozza fel az infókat
a fősodor ma az angol nyelvterület, ott történik minden
negatív elvű technológiákat használtatnak velünk (ezek pl. robbanás, összeütközés-elvűek)
ezek folyamatosan romló jellegű technológiák
(ezek hamar tönkremenő technológiák, szemetet termelő technológiák stb.)
a pozitív elvű technológiák a kozmikus táncon, a részek összeilleszkedésén és a harmónián alapulnak
ezek nem romló jellegű és árukat tekintve szinte ingyenesen használható technológiák
Ekkora ökörséget még nem halottam... Tudod mi a bajod, kedves Súr? Az, hogy egy egoista ******* vagy te is és azt hiszed, hogy minden az emberiség körül forog. DE NEM! Jártál te egyáltalán iskolába? [link]
Tessék, ez a rezonancia, nem pedig valami csodálatos ezoterikus energia, mint ahogy azt a kis agyacskád gondolja. És mi az, hogy "kirezgetik" a jó dolgokat? Már bocs, de pont, hogy fordítva van a dolog: te vagy a hülye és nem mindenki más a világon. Képzeld el, hogy létezik zsidó-muszlim és keresztény-hindu barátság, attól még, hogy te olyat nem láttál. Esetleg megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? És szedsz valamit gyógyszert? Ja nem, mert biztos azzal irányítják az embereket! Bocs, de neked komolyan kezelni kéne, mert később ez csak rosszabb lesz.
További szép napot!
Kedves Súr!
Most végre nagyjából megértettem álláspontodat.
Két eset lehetséges
1 Vagy nincs igazad és akkor olyan vagy, mint aki szembe megy az autópályán a forgalommal.
Tovább nem ragozom, nincs rá szükség. Ez esetben talán mégis jobb, ha irányt változtatsz...
2. Igazad van.
Ekkor azonban mindenki másképpen éli meg azt a rezonanciát, én békésen, csendesen, a dolgok folyásával nagyjából elégedetten.
Nincs értelme küzdeni VELÜK, mert jó világot hoztak ránk.
Észt is adtak bőségesen, és szerencsére valódi "szabad akaratot", amellyel változtathatsz azon, ha valami nem tetszik Neked.
Sajnos a pénzt is kitalálták, aminek én nem vagyok túlságosan rabszolgája, hiszen sok minden szimpatikus, ami nem erre épül pl.: a hippi mozgalom.
Élni ellenben kell, ezért pénzt kell keresni, ami akár szórakozás is lehet, szerencsés esetben.
Ha nem így van, ( nálam sen nindíg) akkor változtathatsz.
Amennyiben igazad van, akceptálom jóakaratodat, akár csak más vallási felekezetek igyekezetét és őszintén megmondom, hogy kevés különbséget lehet találni a Te hitvilágod és más hitbeli elképzelések alapelvei között.
Nagyjából, megállapíthatom, kevés új dolgot tettél hozzá az eddig tanítottakhoz.
A végítélet napjai ennél sokkal durvábbak, Te messzire nem ragadtattad el magad ennyire.
Különben meg annyi élősködő szívja vérünket, hogy néhány reptoid már mit sem számít, kibírom, ha meg mégsem, akkor már nincs miért elégedetlennek lennem.
Ha mindaz igaz, amit állítasz, akkor Te mit javasolsz?
Kell e ellenük küzdeni és ha igen, milyen módon?
Vagy csak adjuk be a derekunkat?
Dolgozz még egy kicsit rajta, talán néhány ezer év elég lehet, akár egy saját Bibliát is szerkeszthetsz, ha kedved van hozzá...
Szerintem Súrt, lehet tisztán látónak is mondani. Kevés embernek sikerül. Ő nem ragadt le a biblián, hanem átlát rajta. Érti az érthetetlent.
A Biblia egy jól megírt könyv, talán nem is titkol semmit.
Ha nem írták volna meg, nem érteném, hogy miért tart a világ itt ahol jelenleg tart. A biblia tehát egy titok könyv, ami nem titkol semmit, csak át kell látni rajta.
Szerintem Súr gondolataiban ott van csak baj, hogy a társadalmi okokat összekeveri a vallásos témákkal.
Van a logikájának életszerű társadalmi eredete, mert valóban ezt érezheti hogy az embereket a felsző kis százalék gazdag réteg, a politika, megeteti, megdumálja, a tv csatornákon de minden médián keresztül.
Ezt érezheti Ő is és tulajdonképpen jól, egy probléma van a gondolkodásával hogy nem tudja külön választani a realitást a vallásos meg felsőbb transzcendens vagy mit tudom én mire gondol, szóval az irreálistól. Vagy van valami baj vele, és akkor nem tehet semmiről, vagy túl sokat hallgat EZO és vallásos sóderokat-videókat. annyi ilyen van fent hogy nem csodálom ha kihatással van némely ember gondolkodására.
Ha Súr 11/ beirását végig olvasod Kérdező akkor egyértelmű az, hogy elég józanul látja a világunkat. Biztos vagyok abban hogy Súr nagyon sok gondot is élhet meg a mindennapokban.
Az emberi világunk mocskát pedig felesleges takargatni, de még a vallások egymás iránti tiszteletét se kell hazudni.Ha mást nem Isten nevében gyilkolták egymást és teszik jelen pillanatban is.
A barátság ezek között csak ritka holló, mindegyik a maga igazát a maga hitét szajkózza. Ráadásul olyan hiteket aminek semmi igazság tartalma sincs, egy két fogalmukon kívül
Kedves Mami!
Szeretem a Te írásodat, és Súrét is. Szeretem ha valaki nem kertel, leír olyan dolgot, ami ellenkezik a megszokott hazugságoktól. Súr, és még páran megpróbálják leleplezni a hazugságot. Persze amíg nem néznek utána, mi van a biblia háterében, addig csak szél ellen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!