Ez a két dolog így, hogy jön össze?
"Máté 5;44
Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, akik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, akik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, akik háborgatnak és kergetnek titeket.
5;45 Hogy legyetek a ti mennyei Atyátoknak fiai, aki felhozza az ő napját mind a gonoszokra, mind a jókra, és esőt ad mind az igazaknak, mind a hamisaknak.
5;46 Mert ha azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, micsoda jutalmát veszitek? Avagy a vámszedők is nem ugyanazt cselekeszik-e?
5;47 És ha csak a ti atyátokfiait köszöntitek, mit cselekesztek másoknál többet? Nemde a vámszedők is nem azonképpen cselekesznek-e?
5;48 Legyetek azért ti tökéletesek, miként a ti mennyei Atyátok tökéletes."
Szóval ez,hogy jön össze azzal,hogy Isten megbünteti a bűnösöket?
Ami pedig a szívedbe van vetve :Az Igazság megismerése .
Nem Isten van a Kárhozatban hanem ettől akar minket Isten megóvni.Az Ördög az aki beléveti a gonosz gondolatokat az emberbe.Nem jön ki addig belőled amíg az utolsó fillérig meg nem adod a fizetséget.Jézus az aki segíthet...
(K.Gy)
Mége gyszer mondom neked a Választás e világon van...megadatott.Jézus
(K.Gy)
Óh, inkább lennék az Ördögé, ha az angyalok lökik a tűzbe az embereket...még az a legnormálisabb bibliai szereplő.
Lucifer
Az Ördög mit sem tudod mit tesz veled e világ kínjai kicsiny része az ő végtelen haragjának ellened olyan (szóban el nem mondható)....
Isten a szeretet kínálja neked.Miért ez a nagy harag ellene hisz Jézus ettől akar megóvni...az Ördög haragjától.Nem tudod mit teszel...
(K.Gy)
Az Ördög amit kínál neked evilágban ,amely kezdetektől fogva embergyilkos volt.Nem maradt meg az Igazságban....Tőle nem kapsz vigaszt...
(K.Gy)
Melyik angyalra gondolsz?Mert Isten angyalai nem mennek a kárhozatba.És nem is vezethetnek oda....
(K.Gy)
Hogyne kapnék vigaszt :)))
:D hiszen az ördög és a démonok, az én isteneim. jobban mondva, az ősi pogány istenekből csinált a biblia démonokat.
Lucifer 4ever!
Én ugyan nem ijedek meg nyugi. Istentelen vagyok a ti vallásotok szerint, mert pogány. s most, hogy ti ilyen igazságtalan istenben hisztek, még büszkébb vagyok rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!