Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tudtok ellentmondásokat a...

Gelazso kérdése:

Tudtok ellentmondásokat a bibliából? Én egy német netesoldalon kb 30-t találtam, ami teljesen nevetségessé teszi az egész mesekönyvet.

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 12:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
60%

Bertának: azt hiszem talán ott volt némi vita mikor azt kellet eldönteni egy kérdésnél, hogy a "római katolikus vagy a hitgyüli áll közelebb szerintetek Istenhez?"

Te hitgyüli párti voltál én meg erőteljesen katolikus(mivel az vagyok és a HGY-t ki nem állhatom, így egyértelmű) De mindegy az már a múlté!

2012. okt. 10. 18:22
 32/37 anonim ***** válasza:
74%
Áá, hogy úgy... Akkor gyere le a hegyről, és bújj ki a monitor mögül, ha mersz... :D
2012. okt. 10. 19:06
 33/37 anonim ***** válasza:
53%
Miért egész jó itt :) Egyébként ami a szívemen az a számon ergó én élőben is elmondom amit akarok. Még ha nem is érdekel túl sok mindenkit. Pl én hülye 1 hónapig veszekedtem a homikkal fórumon, hogy jó e amit csinálnak...én hülye mintha pont miattam hagynák abba :)
2012. okt. 10. 19:38
 34/37 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként már tényleg csak úgy kíváncsiságból: Hány éves vagy és eredetileg milyen vallású?
2012. okt. 10. 19:39
 35/37 anonim ***** válasza:
69%

Gyáva spenóthuszár, fél egy kis verekedéstől... :DDD

Pedig biztosan az következne: nőktől nem illik megkérdezni a korukat, nem tudtad? :O

A vallásom viszont nem titok: római katolikusnak kereszteltek, 1. osztálytól jártam templomba és hittanra, 6. év végéig, akkor leléptem, és néhány évig ateista voltam.

Homikkal meg nem érdemes vitázni. Nem mintha mással nagyon az lenne, de mindegy. :D

2012. okt. 10. 20:25
 36/37 anonim ***** válasza:
60%
ahogy gondolod :) (igaz ott a pont)
2012. okt. 11. 15:31
 37/37 anonim ***** válasza:
43%
Minden "ellentmondás" csak ki van találva, és eröltetett próbálkozás arra, hogy eltereljék a figyelmet a könyv lényegéről. Arról nem is beszélve, hogy az "ellentmondások" 99,9999999999999999999999%-a megcáfolható...
2012. okt. 11. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!