Ti mit gondoltok errol az allitasrol?
Affene ezek szerint nem jön el a reptoid invázió...
Viccen kívül, 100%, hogy kamu
Van egy érdekes idézet (többek között) a Bibliában amit leírok csak azért,hogy legyen amin gondolkodni.
"És nem vesznek vala észre semmit,mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá:akképen lesz az ember Fiának eljövetele is."(Mát.24,39)
"Vigyázzatok azért,mert nem tudjátok,mely órában jő el a ti Uratok."(Mát.24,42)
Nem tudom,hogy azok, akik "rémisztgetni"próbálják az embereket milyen forrásból merítkeznek.Azt megtudom érteni,hogy nem hisz Istenbe,és hogyha egyszer nem hisz akkor persze,hogy nem veheti alapul a Bibliát.De akkor honnan szedi össze a világvége sztorikat.Mi a lényege ennek?
Hírnév!?...
Pénz!?...
Káosz!?...mi az? Vagy talán önkielégítés,hogy tett valamit,amitől jobban érzi magát utána? Ezen van mit gondolkodni.
Én ebből a szempontból nyugodt vagyok mert csak nevetek rajtuk.Az aki a Bibliát tartja szem előtt az tudja,hogy hogyan kezelje ezt a problémát. Hisz tisztán érthetően le van írva.
"És sok hamis próféta támad,akik sokakat elhitetnek."(ez ma 1000-működik)"És mivelhogy a gonoszság megsokasodik,a szeretet sokakban meghidegül."(ez is igaz)"De aki mindvégig állhatatos marad az idvezűl.És az Isten országának EZ AZ EVANGYÉLIOMA HIRDETTETIK majd az egész világon,bizonyságul minden népnek:ÉS AKKOR JŐ EL A VÉG."(Máté.24,11-14)
Mivel a világháló már mindenhol szinte ott van,általa sokan hirdetik az Evangéliumot.Szerintem már elég közel állunk ahhoz,hogy mindenhol megismerjék Isten Igéjét.
Ez az egyedüli prófécia az ami 100% érvényes napjainkra.Ezelőtt akár 50 évvel még lehetetlen lett volna a világon mindenhova eljuttatni az Evangélium szavát.De lám lám lassan ez is beteljesedik. :) De én még akkor is azt mondom,hogy...
"Arról a napról és óráról pedig senki nem tud az ég angyalai sem,hanem csak az én Atyám egyedül."(Máté.24,36)
Szerintem ahelyett,hogy bedőljünk olyan jóslatoknak amelyeknek semmi értelmük sincs,inkább azon kéne törekedni,hogy mikor eljön az Úr napja,ne találjon minket "felkészületlenül".
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!