Mit gondoltok Akiane Kramarik a festő "csoda "lányról?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 13:56
1/4 anonim válasza:
Szia :)
Ha úgy gondoltad, hogy csak azok válaszoljanak, akik már hallottak a kis hölgyről, és ezért nem adtál linket, akkor csak szólok, hogy nagy hiba volt... :P
Ugyanis nekem például még csak a név sem volt ismerős, ezért rákerestem; és rendesen elámultam. Úgyhogy belinkelem a Wiki-oldalt és a lány saját honlapját, hogy mások ne maradjanak le a képekről. :D
Még nem néztem végig az egészet alaposan, de ami késik, nem múlik.
Az már most biztos, hogy rajzban ez a lány nagyjából ott kezdődik, ahol én befejeződtem...
Na, jó, ha nagyon összeszedem magam, akkor talán az 5 - 6 éves kori szintjét elérem... :D
3/4 Salx Narval válasza:
Hát, nem semmi az biztos, én sem halottam még róla, de mint festőt, főleg 12 éves kora előtti képei nyűgöztek le. A 17 éves képei nagyon szépek, de ez már nem annyira ritka, ebben a korban, más tehetségek is eljutnak erre a szintre.Nála a kezdet az, ami ritkaságszámba megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!