Miért van az hogy ezt a kereszténység megteheti?
Miért van az hogy a kereszténység a világ vezető vallása, amikor azt hirdetik hogy megölik az ellenségeiket az idők végén?
Mi lenne ha mindenki így csinálná, hogy megölné az összes ellenségét? Akkor a végén alig maradna a világon ember!
Ők mégis megtehetik hogy ölhetnek, pedig az ölés bűn! Szerintem még akkor is ha bűnös emberekről van szó!
Rám tök rossz hatással van ez az egész gondolkodásmód, hogy meg akarják ölni az ellenségeiket! Csoda hogy nem lettem már rég sorozatgyilkos! (Csak rajtam múlott hogy nem lettem ennek hatására sorozatgyilkos, mert sosem értettem egyet az öléssel). Ha én hirdetnék ilyesmit már rég a börtönben vagy diliházban lennék! Ők meg még az inkvizíciót is megúszták!
Meg már hány háborút kirobbantottak!
Meg kik ők hogy joguk legyen megölni embereket. Ha nem tetszik valami akkor nem kell vele foglalkozni!
Ďurko Žok, azért ne varjál mindent az én nyakamba és olvas figyelmesebben! Hol írtam én 3 papról? Személyesen én is tudok 3 olyan kispapról akik molesztálás miatt menekültek el egyik szemináriumból másikakba
(nem médiákból tudom). Én nem kétlem ezeket az eseteket, csak azt mondom, hogy nem csak a papok. Azt írtam, hogy vannak tanárok, nevelők és egyebek között is...
Azzal a fizetésel meg mit akarsz? Más vallás harangozója ingyen rángatja talán a kötelet?
A pápába meg felesleges belekötni, azt már néhány száz éve teszik többen, semmi értelme. (a dalai lámát pedig többre tartom, de az nem tartozik ide)
Bizonyítékot pedig nem a gazdasszonyukkal ágyba bújó papokról kértem (éppen én írtam, hogy van ilyen is és ezt nem is ítélem el ☺).
Bizonyítékot, forrást idézést a kérdés feltevőjétől kértem, arra amit a kérdésben állít, hogy: "Miért van az, hogy a világ vezető vallása amikor azt hirdetik hogy megölik az ellenségeiket az idők végén?" Arra, hogy kik ölnek meg kit, és ki mondja ezt és hol? mert ez marhaság. Nem azt kérdezte, hogy inkvizíció meg más megtörtént hasonló vérontás (volt attól még több is, mint amiket itt felhoztatok, nem ez volt a kérdés). Azt kérdezi "megölik az ellenségeiket az idők végén". Erre feleltetek a pedofíliával és a máglyákal. Erre írtam, hogy máshol is voltak máglyák. legyetek objekttívak. Ha csak egy bünös bűnét látjátok és sok másét nem akarjátok látni, akkor ti sem vagytok jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!