Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi ügyről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 29. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Ők is csak emberek, tehát hibáznak. Ezzel mindent elmondtam.
2012. szept. 29. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ez eddig sem volt titok,csak a naívabb emberek bíznak az ilyen befolyásos egyházi vezetőkben.
2012. szept. 29. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:

Sajnos valamiért nem jön be a link.

De a válaszokból valami hiba lehet a vallás vezetőkkel.

a második válaszadóval értek egyet.

Ha sikerülne behozni akkor írok.

2012. szept. 29. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Valószínű nem újdonság, számítani lehet erre bármikor, hogy valamilyen titkolt dolog elő jön, egyébként bármelyik pénzes egyháznál. A vallás vezetők megússzák, és az lesz a bűnös aki beköpte őket.

A hívek arra gondolnak, hogy ez nem az ő saruk. Nem is gondolnak arra, hogy becsapják őket is.

2012. szept. 29. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Ez a kérdés a politika rovatban is föl van téve. Nem kéne még az Ezotéria és a Fogyókúra oldalon is föltenni, biztos ami biztos?
2012. szept. 29. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolsó ez jó volt:D
2012. szept. 29. 22:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel, a politika rovatban, de szerintem nem oda tartozik.
2012. szept. 29. 23:42
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

Én Benedek helyében jól meglovagolnám a dolgot.

Elkezd egy nagy tisztogatást a Vatikánban és ugrik a népszerűségi indexe a magasba, ha ügyes a következő választásokat is megnyeri.

2012. szept. 30. 01:49
 9/12 Salx Narval ***** válasza:
61%
Számomra nem újdonság és nem is meglepő, mármint, hogy a Vatikánban egy nagy maffia bagázs működik, szoros kapcsolatban világi bűnözőkkel. Most lehull, néhány fej, jön a mosakodás, aztán megy minden tovább, mint eddig.:D Azt sem lepne meg, ha megbánná az ipse a bűnét, a pápa pedig feloldozná.
2012. szept. 30. 05:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ma 01:49 remélem a következő választások című részt csak viccnek szántad.

Egyébként évtizedek óta rebesgetik a vatikáni bank mocskos kis ügyeit, az meg hogy ekkora hatalommal járó posztok megszerzéséért az emberek sok mindent bevetnek nem újdonság.

Így volt ez mióta ember az ember miért lenne most másképp?

2012. szept. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!