Keresztények, ha Jézus eljönne másodszor a földre, honnan tudnátok, hogy tényleg ő az?
???
És ha a Sátán megtévesztése áll csak a dolog mögött?
Te legyél jó ember és ne a csodákban higgy, hanem Istenben, a szeretetben, igazságban.
Ha az a cucc, ami isteninek tűnik, bűnre csábít téged, akkor tagadd megm vagy imádkozz Istenhez, hogy ne kelljen megtenned és kérd azt a cuccot is, hogy dicsőítse az Úrt és adja át neki mindenét.
A bűnt akkor se tedd meg, ha ezt megteszi.
De nem valószínű, hogy ilyen lesz. Mert ha a sátán becsap téged, ezzel a logikával az angyal meg megmenthet.
A legbiztosabb jele hogy Jézus eljött az Ő benne hitt emberek elragadtatása lesz.
Utána jön az Antikrisztusi birodalom amely néhány év jólét után olyan brutalitással fog uralkodni hogy minden testnek "birtokosa" lesz. Mindenki köteles lesz felvenni a Fenevad bélyegét a homlokára vagy a jobb kezére különben nem adhat és nem vehet vagy is lehetetlenné teszik az életét.
De ne szaladjunk előre. Mivel ez már azokra úgy sem érvényes akik Őt várják, ezért most amíg a kegyelem jelen van e világon -Jézus második eljövetele előtt- szentül igazán és becsületesen kell élnie annak aki részesülni akar az elragadtatásban. Ezt csak bűnei bocsánatával érheti el. Jézus vére, az Ő áldozata -keresztre feszítésekor- elég arra hogy Isten fiaivá váljon aki kéri a bocsánatot Jézus vérére hivatkozva és megbánja bűneit és elhagyja azokat, üdvössége van.
Sok Biblia verset bele szőttem a mondani valómba, de most nincs időm az idézeteket ide írni. Ha érdekel valakit vissza térek rá később. Remélem érthető volt amit írtam?!
Most lehet hogy keresztre feszítetek engemet is de két állítás van életben most:
- Jézus élt és a biblia egy része igaz. (teljesen nem tudják alátámasztani.
- Jézus csak egy kókler volt. Vagyis a biblia nagy része se igaz.
Ha már hit, miért van az, hgoy jézusban mi keresztények hiszünk, de úgyanilyen állásponton meg vannak az egyiptomiak, meg a görögök az adott ország isteneiről.
Mellesleg ami tényleg "indokolt" valami volt, ami ezt az egészet elkezdte, de az biztos nem jézus, hiszen már mikor "elméletben" élt, több ember is volt (tudom, jézus nem egyenlő istennel).
A leg relatívabb megoldás, ami miatt kifejlődött a technika és az emberiség, illetve az élővilág, az a bolygó adottságia, illetve a külső ismeretlen fejlett társadalom lehetséges.
Manapság egyre több videó, egyre több ember mutat olyan jeleket, mond el dolgokat, amelyek külső idegen "járművekre" utalnak. És ami a legmegdöbbentőbb, ugyanazokra a szempontokra utalnak mindanyian.
Persze ezeket az elméleteket lehet napokig is gyártani, az is lehet hogy jézus pont egy külső fejlett "nép" tagja, aki csak lejött hozzánk mint "hírközlő".
Kedves előttem író!
Nem akarlak "megbírálni" és az eszmefuttatásodat minősíteni,
mert mindenki szabadon nyilváníthat véleményt, főleg ezen az oldalon. Azt sem állítom hogy valamivel is bölcsebb vagy műveltebb avagy ismeretben elölrébb lennék mint te, de azt tudom Kinek hittem! Életemet Jézusnak 13 évesen és mai napig nem bántam meg. Pedig hidd el sokadik X-et írom.
Azt kérem tőled -a Biblia is ezt "kéri" azoktól akik Istent keresik- próbáld meg úgy keresni Jézust mint akinek szüksége van rá és nem úgy mint valami csodabogarat, földönkívülit, történelmi személyt....
Hidd el sokkal hatásosabb lesz a vele való találkozásod mint a fent általad leírtak alapján.
Jézus szeret téged is, rád is vonatkozik a bűnbocsánat kegyelmi lehetősége. Ha ezen az úton közeledsz hozzá megtalálod amit keresel.
Ez a "második eljövetele" csak azoknak lesz látható akiket elragad, a benne hívők. Nem mindenki által látható módon jön el. Azok akik nem hittek benne -a Biblia szerint- csak azok hiányából /akiket elvisz/veszik észre hogy eljött. Ez után megszűnik a kegyelem korszaka, elkezdődik az Antikrisztusi borzalmak évei.
Csodát tenni már nem jön el az elragadtatás előtt, mert ha az Ő szolgáinak nem hisznek nem hinnének a csodáknak sem.
Fentebb valaki éppen ilyen okoskodással próbált kitérni a hit területéről, megértésétől. Minden "csodát" meg lehet, vagy félre lehet magyarázni..... de lehet hinni is ami a legtermészetesebb az engedelmes embernek:"...ha olyanok nem lesztek mint a kisgyermekek semmi képen nem mentek be Isten országába..." -mondta Jézus!
"Semmi valódit nem fenyeget veszély, ami nem valódi az nem létezik" ,"a Szellem örökké a kegyelem állapotában van a Valóságodat a Szellem hatja át tehát örökké a kegyelem állapotában van" , "a tökéletes Szeretet elűzi a félelmet, ahol félelem létezik ott nincs tökéletes Szeretet, DE csak a tökéletes Szeretet létezik ahol a félelem megjelenik egy olyan állapotot hoz létre ami nem létezik"
"..."
Ha ezt az elme gond nélkül vagy gondsorolás, gondolkodás nélkül képes elfogadni akkor most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!