Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért kell imádkozni azért,...

Miért kell imádkozni azért, hogy a földön is legyen meg Isten akarata, meg országa ha senki nem akarja?

Figyelt kérdés
Ezen Én elgondolkoztam tényleg!

2012. szept. 25. 00:04
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nagyon jó.
2012. szept. 25. 13:12
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomóan akarják. A többség mondjuk tényleg nem. Azzal együtt én örülnék, ha a földön is meglenne Isten akarata, és nem kéne rács az ablakokra, és nem kéne minden éjjel attól tartani, hogy betörnek...
2012. szept. 25. 13:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés.

Én nem vagyok vallásos, nem vagyok hívő sem. Az isteni törvények egy részével egyetértek, mert az együttélés alapszabályait fekteti le, egy részét maximálisan elutasítom, mert alapvetően ellentmond a normális emberi természetnek, ha betartom, nekem felesleges szenvedést okoz és nem lesz jobb tőle senkinek sem. De sokan vannak, akik várják az isten országát, hát imádkozzanak. Mindenki azzal tölti a szabadidejét, amivel akarja.

2012. szept. 26. 16:18
 14/29 anonim ***** válasza:

Imádságra tesz össze az ember a két tenyerét....

Ebben a formában nem Istenhez fog szállni senkinek a lelke. Hanem saját lelkedhez, ezzel a mozdulattal zárjuk a test energiánknak két oldalát amitől egy idő után meleg lesz, majd bizseregni fog és elindul a lélek energia áramlása egyik oldalról a másik oldalunkra a lélek átpásztázza testünket és ahol hibát talál azt javítgatni kezdi-- ha valaki ezt oda figyelve gyakran végzi akkor több betegségével jobban lehet-- de nem Istenhez szóló mozdulat ezt félre érzékelték hajdanán!!

Ha Istenhez szeretnél fohászt küldeni vagy bármit akkor tárd ki a kezedet és tenyeredet és sugározz kifelé fel az égre és le a Föld felé.

Én soha nem hittem ilyesmiben, csak a kéz és a léleknek gyógyító erejében. De egyszer egy délelőtt megszólítottam Istent, és dühödten szidalmaztam ócsároltam mert olyan dolgokat élt át a családom amire egyedül Őt tartottam képesnek. S miközben szidalmaztam haragom felizzott kezem szinte sütött az erős energiától és én lesugároztam a földbe és fel az ég felé újra és újra amíg csak tomboltam.

Aztán leültem és sírtam, majd hazaindultam mert főznöm kellett. Útközben egy templom mellett mentem el. S én aki soha nem járok ilyen helyre, betértem-- üres volt és nagyon szép egyszerű. Nem volt oltár helyette az egész fal ólomüveg volt rajta régi vitorlás hajó és a tenger-- beragyogott rajta a fény. Semmi kép csak egy fa-feszület az egyik oldalon semmi más-- szép volt a maga egyszerűségével, utálom a hivalkodást, az aranyozott cirkuszokat.

aztán előre mentem az üvegfalhoz és bocsánatát kértem Istennek.

Haza mentem (kint voltunk észak-németben)megfőztem és eltelt a nap lefeküdtünk aludni. Hajnalban arra riadtam hogy valaki markolja a hajam és felránt és én repülök... közeben rájöttem jaj nem a hajam hanem a lelkem markolja valami... és már le is állított kint valahol a Térben sötétségben... és láttam egy hófehér ragyogó szálak alkotta valamit eltávolodni tőlem...majd megpillantottam hogy tőlem kicsit messzebb több embernyi magas energiaszálak alkotta emberforma áll az ő karja húzódott vissza...Akkor arra gondoltam hogy ez lenne az isteni Jelenés de szép...Akkor amikor szólott hozzám, olyan volt mint a húros hangszernek rezdülése mint valami zenei hang..De ahogy rám tekintett ahogy szólt hozzám, megszűntem létezni nem volt akaratom nem volt gondolatom oda szegezett arra a helyre és betöltötte a lelkemet-- olyan boldogságot éreztem amit soha de soha nem érezhet ember az életében. De rezonáltam vakított a fénye amit észre vehetett-- így egyszer azt éreztem hogy valahol bennem rezegnek a hangok de akkor nem éreztem a boldogságot csak valami elmesélni se lehet.. szeretet érzés árasztott el tetőtől talpig.

igy tudtam meg, hogy nem Ő idézte elő hanem más és a végén oldalra mutatott hogy Ő volt, és ott állt a másik teremtő Erő a következő pillanatban már ő is ott volt és iszonyúan vitáztak-- azt hiszem valahol alattunk hatalmas viharnak kellett dühöngeni attól az iszonyatos erőknek összecsapása miatt!Vagy is két teremtő isteni erő létezik. mint ahogy az embernek is két lelke van, egy test-lélek és egy szellemi lélek.

Persze először figyelmeztetett, hogy beteg leszek, mert ember nem bírja ki az érintését és siessek haza hogy meggyógyulhassak. Amit letettem a templomba ajándékképpen a szolgáinak bocsánatképpen... arra azt mondta ne akarj bocsánatot vásárolni, tartsd meg legyen tied, ékesítsen téged, visszakapod.

S valóban amikor már visszatért a lelkem a testembe jó nagy zöttyenéssel akkor azon gondolkodtam álmodtam vagy igaz volt -- de mint kiderült igaz volt...S valóba harmadik nap kopogtattak az ajtón és a német pap volt ott, visszahozta amit ajándékoztam és mellé egy borítékot akkor még... 2 ezer márkát. Nem kaptunk levegőt a férjemmel a megdöbbenéstől.

6 napig nem aludtam, mert nem voltam álmos éjjel nappal főztem vagy képeket festettem-- az elektromos készülékek megbolondultak recsegtek ha közelítettem vagy hozzányúltam, és több képességem felerősödött... hiába adott gyógyszer altatót a német orvos nem tudtam aludni a német kórházba nem akartam befeküdni

-- igy 7 nap estére értünk haza és akkor altattak el erős gyógyszerekkel infúzióval-- de majd nem 3 év alatt jöttem teljesen rendbe.

2012. szept. 27. 01:03
 15/29 anonim ***** válasza:
Az, hogy te nem akarod, attól még sokan akarják. Tehát nem lehet azt mondani, hogy senki sem.
2012. szept. 28. 20:29
 16/29 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező van aki ebben hisz ebben reménykedik és összeteszi a két kezét nincs is azzal semmi baj. ha valóban van hatása az életére-- de ettől még sajnos nem lesznek jobbak az emberek-- mert ma megbotlik holnap elmegy és meggyónja. Aztán megint elkövet valamit és újra meggyónja.

lehet hogy az imádság reményt ad, de jobbá nem tett még senkit se az isten-tudat. Mert ha így lenne akkor az emberiség nem ölné halomra egymást időtlen idők óta, nem fájna foga a másik kedvesére nem irigyelné a másik boldogulását, és nem akarta volna mindig megszerezni azt amit könnyebb úton érhet el hazugsággal csalással, képmutatással

-- ilyen az ember sajnos és nagyítóval kell keresni azt aki hibátlan-- még a papokat is beleszámítva!

2012. szept. 29. 01:46
 17/29 anonim ***** válasza:
Más nevében ne beszélj! Én pl akarom :P Az meg épp elég baj ha senki nem akarja... épp azért kéne ...
2012. okt. 1. 20:00
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem Isten azt akarja, hogy önként lemondjuk a szabad akaratunkat érette. Azért adta, hogy szeretetünket ezzel bizonyítsuk. Mert itt a Földön a cél az, hogy olyanokká váljuk mint Jézus. (Vagy csak próbáljunk olyanná válni.) Tehát Jézus azt mondta, ő az Isten akaratát teljesíti. Tehát valamilyen módon neki nem volt szabad akarata, vagyis Istent akarta, hogy Ő legyen benne!
2012. okt. 2. 11:08
 19/29 anonim ***** válasza:

17/ én nem azt írtam ne szólítsa meg Istent hanem azt hogy az összetett kéz sugárzása nem Istenhez száll hanem befelé forduló a testbe!!

Amikor összeteszem a két tenyerem akkor gondolattal gyógyítani vagyok képes önmagam ha ráteszem másra vagy magamra akkor annak ereje gyógyító hatású--

De Istenhez ki kell tárni a tenyerünket és erősen akarni, hogy a gondolatunk eljusson hozzá.

De nem azért kell megszólítani Isten hogy legyen meg az Ő akarta, hisz az élet a maga akarata és vágyai szerint élhet, viszont a népi-polgári törvényeket viszont be kell tartani ahhoz hogy becsülettel éljünk.

- Isten nem hozott törvényeket,nem szól bele az életünkbe. Nem isten országában élünk hanem az ember alkotta országban és a természetnek részei vagyunk végső soron ehhez kell alkalmazkodnunk.

2012. okt. 3. 15:09
 20/29 anonim ***** válasza:
18-- semmi értelme annak amit írsz.
2012. okt. 4. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!