A zsidók és a keresztények mit gondolnak róla?
Ráadásul egyre jobban terjed az a babonaság is mostanában amely tényleg a régi primitív törzsi életre volt jellemző-- még pedig az hogy a holt lélek bármibe belebújhat tárgyba oszlopba, fába, vagy bárkibe aki élő.
abból az időből maradt fenn amit csak a természeti jelenségektől való félelem alkotott, hogy vannak ártó, vagy épp segítő szellemek--
S mind ezek nem több, mint nagy nagy butaság, babonaság amelyben hinni egyetlen pillanatra is, a legnagyobb fokú primitív gondolkodásra vall a XXI szd-ban!
Az Isten fogalom, mint valami nagy Energetikai ERŐ létező, de ez eddig nem volt meghatározva-- ezért hogy ne is kelljen, elmagyarázni, mert fogalmuk sincs a vallásoknak eszik vagy isszák ezt a maguk teremtette istenséget, - kihelyezték külső munkára az univerzum további alakítására.
Így nincs rá gond és elégedjen meg a hívő a vallásos sóderbe vetett Hittel!!
Ha én meghalok 33/-- akkor elindulok először is elköszönni a szeretett rokonaimtól, aztán lesz két ember akikre a frászt hozom, aztán utoljára megnézem az országházat, majd elindulok az Utolsó-útra, amit minden holt léleknek meg kell tennie az első 10 perc alatt a halála után.
S jól tudom, hogy várni fognak, felismernek és én belépek a Fénybe az isteni Energiához.Hogy ott utána eszembe jut-e titkos vágyam, azt nem tudom... remélem igen.
Az unokáim még gyerekek, remélem megélem a felnőtt érett korukat és remélem olyan erős tartású, elvű felnőttekké is válnak, mint amilyenné szeretném nevelni őket
-- mert sajnos nem mindig úgy történik minden, mint ahogy a szülők szeretnék, az élet olykor beleszól durván és árthat az emberek lelkének.
Gondolom, hogy jól felidegesítenélek, ha elmesélném neked a Lázár történetét :D
Ezért nem is teszem meg.
Bűntelen vagy mami? Miből gondolod, hogy lesz erőd eljutni a fénybe?
Hát, ha jó szándék vezérli a titkos vágyaid, akkor kívánom, hogy teljesüljenek:)
És azt is, hogy még sokáig együtt lehess az unokáiddal, békében, szeretetben, egészségben;)
u.i.
Háborúk még most is vannak. Manapság is szükség van a szemre...
Gondoltam szólok, bár nem hiszem, hogy számít valamit.
35/ köszönöm a jó kívánságodat rám fér és az unokáimra is- 70 éves vagyok és őket nevelem lassan 9 éve és a kisebbik még csak 12 éves-- szükség lenne még rám egy pár évig...
Lesz-e erőm eljutni a fényig? Igen úgy érzem ma is épp olyan erős a lelkem mint régen amikor ott álltam" a Fény előtt az üres Térben 1991 tavaszán -csak nem léptem be, mert úgy éreztem onnan nem lehet visszatérni...
Azt hogy érzékelni képes valaki azt hogy a holt lélek elköszön, arra soha nem gondoltam eddig-- viszont életemben először nem oly rég ebben az évben valaki" elköszönt tőlem-- határozott kéz fogását éreztem a vállamon.
Úgy hogy ha ott lesz egyszer az idő -így fogok elköszönni azoktól, akiket szeretek és messze vannak tőlem-- meg se ijednek, de talán elgondolkodnak rajta.
Minden jót 35/
Mohamed 1000 évvel az Ószövetség ( Zsidó Biblia ) legkésôbbi könyvének keletkezése után élt, de még az Újszövetség legkésôbbi könyvéhez képest is vagy 500 évvel késôbb, így legfeljebb prófétálásban fordulhatna elô a Bibliában, de tudtommal nincs.
A zsidó vallás szerint Maleakhi ( Malakhiás ie. 5.sz. ) volt az utolsó próféta, több próféta nem volt. Vagyis a zsidó vallás nem ismer el prófétának, vagyis I-ten nevében szólónak olyat, aki késôbb élt, így Mohamedet sem. Ettôl természetesen tiszteletben tartjuk a muszlimok hitét, mivel az is valódi egyI-tenhit.
A tudósok úgy mondják, a Koránt, az Iszlámot a zsidó +es a keresztény vallásból rakta össze valahogy, belekeverve valamennyit az arab világ ôsi misztikájából, de mindenképp a helyett.
Minden alázatosságuk, térdepelésük ellenére egy végtelenül agresszív és babonaságon alapuló vallásnak tartom.
De minden olyan vallást amelyik azt rebegi Isten törvénye szerint éljünk, ugyanakkor épp az ellen cselekedet eddig mindegyik.
Az ótestamentum tele van gyilkolásokkal, a keresztény vallásháborúkat indított hogy rabolhasson, vagy máglyára kerékbe törést, kínzásokat végtett a korunkra, megáldja a katonákat mielőtt ledobnák a bombákat.
Az iszlám azt mondja Isten nevében, az ő igazáért háborúzik-- a gyilkoló és meghalt katonákat szűz lányok fogják várni a túlvilágon.
A Buddhista, nem hivatkozik Istenre mielőtt gyilkolna, de elnézi a legnagyobb nyomorúságot és újra születhetsz egy másik életben ha.. becsületesen éhen-halsz az utcakövezetén,,, hazudja a nyomorult tömegembereknek.
ahány vallás annyi hazugság, és nem alakultak semmi másért, mint a vallási pozíciókat betöltők egzisztencia megszerzéséért, jó kényelmes nyugodt életet biztosít számukra, mert az emberek zöme sajnos a csodákba kapaszkodik és a hazugságok elringatják, mint az ártatlan gyermeket az esti mese. Sajnos, kihasználták a vallások az emberi lélek törékenységét és befolyásolhatóságát a társadalom igazságtalanság okozta, végtelenül hatalmas szükséget az egész világon.
Mert ha egyetlen vallás hinne Istenben, akkor nem lettek volna és nem lennének ma se öldöklések, és nem élnének a vezető papok palotákban, hanem az egyszerű életet választották volna és a vagyonokat szétosztották volna a ma is éhező, nélkülöző emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!