Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van-e olyan energia, aminek...

Van-e olyan energia, aminek nics forrása?

Figyelt kérdés
A kérdés szerintem nem bonyolultult.:)
2012. szept. 19. 19:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Hoppsz!!!

Helyesbítek:

nics= nincs

bonyolultult=bonyolult

Ez a fránya kapkodás,Linux alatt nemigen műxik a helyesírás ellenőrző!:)

Köszi az eddigi válaszokat,de még mindig nincs meg a forrás nélküli energiám.:)

2012. szept. 19. 22:28
 12/32 A kérdező kommentje:
Eddig ment mindenkinek a zöld kéz (még a liftben rottyantónak is,bár nem túl eredeti,ennél azért komolyabb elméletekkel is lehet traktálni):)
2012. szept. 19. 22:32
 13/32 anonim ***** válasza:
33%

Igen van olyan erő, amely energiává válik, holott nincs forrása-- Ilyen volt valamikor az univerzumunk hőmérséklete, a legalacsonyabb abszolút zérus Kelvin hideg.

S itt mindjárt azt is elmondom, hogy az univerzumunk nem a forró okozta nagy Bumm nak köszönhetően keletkezett hanem a legalacsonyabb abszolút zérus hideg miatt- nem volt energia nem volt hőmérséklet, csak egy szétkent semleges porszemcse megdermedten -- aztán lett a RIANÁS -- felgyűrődés, csomósodás, - és feszültség születése a porszemcséken.

2012. szept. 20. 02:40
 14/32 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató a kérdésed.Bele is temetkeztem most.

Nem vagyok benne biztos,de laikus emberi aggyal úgy gondolom,nem létezik olyan energia,aminek nem volna valami kezdetleges forrása.

Minden apró rezdülés az univerzumban,egy pontosan összetett valami következménye.Hiszen minden így működik.Bár mint mondtam én nem tudok olyan mérten hozzászólni ehhez a kérdéshez,mint az előttem lévő zsenik,mert nem vagyok ilyen szinten tanult,és olvasott ember,és még nem is foglalkoztam efféle kérdések megválaszolásával,de mint mondtam ez a kérdésed megfogott,és agyalni kezdtem rajta.

Vettem illetve megvizsgáltam persze nem nagyítóval,többféle energiaforrást,és arra jutottam,hogy minden valami következménye,és minden következmény a másik következmény következménye.ÉÉÉÉÉRRRRTTTTEEEEDDDD?!:-D

Nah erre jutottam....hmmmm most pihenek egyet,mert túlmozgattam az agyamat.:-D

De a további válaszokat lelkesen olvasom,hátha valaki valami olyat mond,amitől kettéáll a hajam.

Jahhj még valami eszembe jutott,mi van a csodákkal?!De most komolyan,azok is energiák.Spirituális energiák.Amikor valamit nagyon akarsz,vagy fókuszálsz,és akkor megtörténik....vagy hülye vagyok?!De léteznek,szal nem vagyok hülye.Ezeknek honnan van a forrása?!

Nah gondolom most rajtam röhögtök,bár szerintem nem írtam akkora ökörséget,én legalább nem a gugliból másolgatok.Hanem próbálom törni a fejem....töröm...töröm...:-)

Szép napot!

2012. szept. 20. 10:26
 15/32 A kérdező kommentje:

A semleges porszemcse pedig tömeget képvisel,ami E=mc^2 alapján energiát.Ismét a kérdésemnél lyukadtam ki.

Ügyes cselezés!:)Ment a zöld!

2012. szept. 20. 10:42
 16/32 anonim ***** válasza:

Nincs olyan energia aminek ne lenne forrása .

Minden végtelen....

(K.Gy)

2012. szept. 20. 16:36
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Hallotál talán az anyagmegmaradás törvényéről?

Ez kizár ilyesmit

Néha van azért olyan eset, valami membrános energianyerésről olvastam régen, ahol nem tudják még pontosan, honnan jön a plusz energia és mi az ára, de ne aggódj, forrása mindennek kell, hogy legyen.

Olyan ez, mint az én költségvetésem.

Számlám már van, ki kell fizetnem. De hogy milyen forrásból?

Talán a tudomány egyszer választ ad erre a kérdésre is...

2012. szept. 20. 20:16
 18/32 anonim ***** válasza:

Én ugy értelmeztem amit írtál hogy forrás, mint okot amely termeli az energiát -- hő vagy szél, vagy víz stb

egy semleges porszemnek nincs csak tömege de az még nem forrása energiának hisz épp azért semleges.

De ha azt írod nem bonyolult, akkor talán neked van ötleted?

2012. szept. 20. 23:48
 19/32 Salx Narval ***** válasza:
Az még hagyján, hogy minden energiának van forrása, de honnan ered akkor ez a forrás? Gondolom az meg energiából, na szépen vagyunk.:D Ha van Isten, jót nevethet rajtunk.:D Fránya egy dolog, ez a végtelen.:D
2012. szept. 21. 04:08
 20/32 A kérdező kommentje:
A kérdés a nem bonyolult,nem a válasz.:)
2012. szept. 21. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!