Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van-e olyan energia, aminek...

Van-e olyan energia, aminek nics forrása?

Figyelt kérdés
A kérdés szerintem nem bonyolultult.:)
2012. szept. 19. 19:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki fingik a liftben.
2012. szept. 19. 19:10
 2/32 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem a szélenergia ilyen.
2012. szept. 19. 19:13
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmiből nem lesz energia sem!
2012. szept. 19. 19:16
 4/32 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Nincs, a szélenergiának is van forrása.
2012. szept. 19. 19:17
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
A szél sem semmiből lesz a nap hatása a légkörre
2012. szept. 19. 19:17
 6/32 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Ha az általunk semminek minősített vákuumot nem tekintjük forrásnak,hanem éppen ürességnek,akkor ez talán lehet az az energiaforrás,amelyet keresel!

[link]

Persze lehet,hogy tévedek!

2012. szept. 19. 19:30
 7/32 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
#6 Igen, tévedsz. Ez a cikk valami amatőr tollából való, ugyanis ha valaminek a hatásfoka több, mint 100%, az már örökmozgó! Ennyit a tudományos hitelességéről a cikknek!
2012. szept. 19. 19:36
 8/32 anonim ***** válasza:
Mindennek van forrása, így ez alól az energia se kívétel.
2012. szept. 19. 19:53
 9/32 Pietrosol ***** válasza:
37%

Szia!

Lehet,hogy igazad van,de lehet,hogy csak az emberi fantázia határát haladja ez meg!

A materialista dogmatizmus éppoly veszedelmes,mint a vallásos!Lehet,hogy a világról alkotott képünk csak a rossz berögzülések miatt olyan amilyen!

De beszélt erről nálam hitelesebb ember is!

[link]

Engem inkább az érdekelne,hogy milyen erők gátolják,ezen Tesla óta jelenlévő elméletek kutatását és,amennyiben lehetséges,gyakorlatba átültetését!

2012. szept. 19. 20:25
 10/32 anonim ***** válasza:
84%

"Lehet,hogy igazad van,de lehet,hogy csak az emberi fantázia határát haladja ez meg!"

Az emberi fantáziának kevés határa van, az emberi hülyeségnek viszont egyáltalán nincs.

"Engem inkább az érdekelne,hogy milyen erők gátolják,ezen Tesla óta jelenlévő elméletek kutatását és,amennyiben lehetséges,gyakorlatba átültetését!"

Nem gátolja ezt semmi, lehet menni nyugodtan egyetemre fizika szakra, miután elég tudást szereztél, keress egy-két támogatót és láss neki a kutatásnak. Hidd el senki nem fog megakadályozni.

2012. szept. 19. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!