Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vallásosok! Ha mindenki által...

Skydive kérdése:

Vallásosok! Ha mindenki által megcáfolhatatlan bizonyítékot találna az emberiség arra, hogy nincs a halál után semmi, vagy teljesen máshogy vannak a dolgok mint ahogyan eddig hittétek akkor megváltozna a hitetek?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokat ne írjatok, hogy ilyen nem lesz, meg, hogy milyen bizonyíték lenne az stb... a kérdésre ha kérhetném.
2012. szept. 16. 17:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

19/ Jézus nem az igazságról szólt hanem arról, amit Ő hitt.

S az élete végén már téveszméssé vált és csodában hitt, mert azt képzelte be magáról, hogy Ő Isten egyszülött fia és bár feláldozza magát de Isten majd csodát tesz-- ami elmaradt.

Csak egyet felejtett el-- hogy nem fogadta meg Isten figyelmeztető szavát, hogy a testet táplálni kell, mert a szellem megbetegszik.

Miért nem fogadta meg, mert ott kint a pusztában a eszement hindu éhezést tartott sok napon keresztül, majd szidalmazta Istent, mert nem segít a zsidó népen.

Isten miniatűrben megjelenítette magát nem angyalszerű volt az a fehér Jelenés és nem is az ördög álruhában hanem az isteni Jelenés

-- de akkor már az elméje valószínűleg megbetegedett az éhezéstől és nem értett és érzett meg semmit--ha érezte volna mi történik vele akkor a bibliában benne lenne, hogy kirántotta az Ő lelkét a Jelenés-- másképp nem láthatta volna azt a csodát!

De ezt csak olyan ember képes értelmezni a leírások alapján, aki átélt hasonló szituációt. Én átéltem ezt a szituációt de nem csináltam soha olyan őrültséget hogy éhezzek készakarva, hogy bármit is elérhessek.

--- akik ilyet tesznek, azok becsavarodnak. -- mint már megtörtént az elmúlt években hazánkban is egy házaspárral-- fénylénnyé akartak válni a férfi elmebeteggé lett az asszony és gyermekük belehalt.

2012. szept. 20. 02:11
 22/36 anonim ***** válasza:
Mami amit láttál, az a te lelked volt. Csak szólok, nehogy az legyen, hogy nem szóltam...
2012. szept. 20. 09:25
 23/36 anonim ***** válasza:

Kedves "mami"21/!

Tisztelem hogy ennyi idő elteltével is kitartottál.

De annak hogy kaptál időt ,azt Jézusnak köszönheted.Az esély amelyet adnak nekünk nem szabad elhalasztani.(Én is kaptam )A nagymamám ,aki 82 éves rákos betegségben szenvedett addig nem tudott elmenni amíg édesanyám meg nem bocsátott neki.(Jézus figyelmeztetett engem mondjam meg ezt édesanyámnak)a megbocsátás megtörtént és másnap a nagymamám békében elment.A szomszédom nem hitt Jézusban ,ő 80éves volt és már jó ideje nem tudott járni .Minden nap sírt a szenvedéstől.Azt mondtam neki ,hogy Jézus nélkül nem tud elmenni .Imáimban kértem Jézust hogy engedje be ,és bocsásson meg neki.Megbékélt Istennel és nemsokára elment.Én azt kértem Jézustól ,tudom hogy bűnös ember vagyok ,tartson meg ,hogy ne kelljen addig elmennem amíg ő nem akarja,szabadítson meg a pokol tüzétől.Jézus hallja mit mondasz ..Azt mondom neked amíg nem késő a megtérésre addig gondold át ,nehogy késő legyen...

Jézus példabeszédei amelyek az emberekhez szóltak,ugyancsak egy esély...

Mt3

1Azokban a napokban megjelent Keresztelő János, és ezt hirdette Júdea pusztájában: 2"Térjetek meg, mert elközelített a mennyek országa!" 3Mert ő volt az, akiről Ézsaiás így prófétált...

Jézustól:

Mt11.-"18

Mert eljött János, aki nem eszik, és nem is iszik, és ezt mondják: Ördög van benne!

19

Eljött az Emberfia, eszik és iszik, és ezt mondják: Íme, falánk és részeges ember, vámszedők és bűnösök barátja! De cselekedetei által nyert igazolást a bölcsesség."

Azok közé tartozom akik Jézusnak hisznek,mert ő nem csak e világról szólt hanem az eljövendőről...

Béke veled!

(K.Gy)

2012. szept. 20. 13:43
 24/36 Hoffman József ***** válasza:
Ha megcáfolhatatlanul kiderülne, hogy Isten létezik, hinnél benne?
2012. szept. 20. 13:56
 25/36 anonim ***** válasza:

22/ a saját lelkemet soha nem láthattam csak a karomnak vonalát azt is csak azért mert gyermekeket gyógyítottam és nagyon ritkán ismerős felnőtteket.

A Jelenést teljes egészében láttam, 1991 november utolsó napján egy hajnalon arra ébredtem, hogy valaki felránt hajamnál fogva és amig száguldottan a pár pillanatig rádöbbentem nem a hajam fogja hanem a lelkem rántotta ki valami. Ehhez tudni kell hogy előző nap szidtam üvöltözve az Istent. Szidtam? nem inkább ócsároltam, megaláztam semminek tituláltam és ennél még rosszabbakat üvöltöztem.

S erre föl történt velem ez a szitu.Olyan abszurd dolgok történtek velünk hogy csak azt gondolhattam, hogy Ő"" tette más nem lett volna képes, s talán azért, mert kotnyeles mindent tudni akaró természetem miatt túl messzire merészkedtem-- a családomra a frászt hozták az események, - a férjem engem szidott azt hitte nem hagytam abba a kutakodást amint ígértem tavasszal. A cirkusz tavasztól november végéig ment hogy a családom kiszaladt a világból egészen fel észak németig.

Számomra is megdöbbentő volt6 az isteni Jelenés, hisz tudtam hol van azt is ki-mi" valójában, de hogy miniatűrként képes megjelenni, azt nem feltételeztem. A miniatűrt úgy kell elképzelni hogy vagy 3-4 embernyi méretben.

2012. szept. 21. 10:36
 26/36 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező olyan hogy mindenki általi bizonyíték nem létezik, mert csak az olyan ember képes szwembesülni vele akinek a leke fellazult, és eltávozni képes a testéből még életében és aztán elmeséli a tapasztalatait-- ez viszont nagyon ritka képesség és nagyon ritkán veszik is észre önmaguk abnormitását és kell hozzá kíváncsiság és minimum a mai kor középszintű tudása, hogy azt amit átél tapasztal azt felfogni érteni is tudja-- ezért a régi korok ilye4n emberei ha tapasztaltak is hasonlót, az akkori tudással nem értették igy lettek a vallások írásai többnyire mesék.
2012. szept. 21. 10:40
 27/36 A kérdező kommentje:

Hoffman József:

Igen, hinnék benne.

Egyébként is hiszek valamiféle felsőbbrendő dologban, ami mindent beindított, de a bibliai Istenben nem.

2012. szept. 21. 10:50
 28/36 A kérdező kommentje:

mami:

Hatalmas tévedések tömegével vagy megáldva sajnos.

2012. szept. 21. 10:53
 29/36 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tévedésben te vagy abban, ha azt gondolod, hogy magától lett ilyen szép színes élet egy közönséges, átlagosnak vélt bolygón.

A bizonyítékok meggyőződésem sokkal hamarabb is meg lehettek volna HA a vallások nem üldözik az olyan embereket akik mást kezdtek el mesélni, mint amit ők tanítanak- Meggyőződésem, hogy nagyon sok máglya halál ilyen okból történt amikor rásütötték hogy ördöggel cimborál az illető -- De hasonló volt a ténykedésük a tudósokkal szemben is ezért kerültek többen börtönbe vagy ép agyon kínozták őket, mert mondjuk kimondta pl.ul hogy a föld nem lapos, vagy mert holtakat mert boncolni. Nostradamus hasonló éppenséggel rendelkezett és bizony titokban művelte mert másképp elhurcolták és megvádolták volna. Bár Ő az akkori szokások szerint a maga képességeit fekete mágiának vélte.

Holott nem az volt hanem a Föld Fekete energiájával, ( a föld másik lélek-energiájával) tartott kapcsolatot. Mert csak az te4szi meg hogy hat az emberi agyra sugárzásával és jövőképeket idéz elő látomásképpen a lehunyt szemhéjon. Nagyon is reális képek voltak azok.

Ha teszem azt nincsenek itt a ruszkik ha a szüleim nem figyelmeztetnek;-" hogy soha senkinek nem szabad elárulnod, mert akkor elvisznek messzire..." ha nincs hidegháború akkor elmeséltem volna és be is bizonyíthattam volna, hogy lám így néz ki egy élő lélek.

De hát ez elmaradt én pedig abba hagytam, igaz nagyon nehezen sikerült,- részben a korom miatt 50 évesen, másrészt az isteni Jelenés figyelmeztetése miatt.

De tudod mit kérdező? Ahogy elnézem az emberi világunkat, nem is érdemelné meg az ember és talán jobb ha nem tud semmit, így csak éli az életét ahogy jónak gondolja és tartja vagy becsülettel vagy gazember módon aztán a halál után azt kapja a lelke amit ő maga az életével kiérdemelt.

Vagy elpusztul megsemmisül a Fényhez vezető úton, vagy odaér, belép oda és általa halhatatlanná isteni létté válhat. S egyszer ha a Föld meghal és eléri a vénuszi állapotot akkor az a sok sok halhatatlan lélek energia kiszakad,- mint én valamikor a testemből-- és elzúg egy másik de élhető bolygóra ahol mint számtalan istenség újra teremti az életet és önmagát is.

Nincs pokol, nincs mennyek-országa és nincs megbocsátás, csak két lehetőség áll az emberi lét előtt vagy elpusztul vagy örökké létezni fog Istennel azonosulva- itt legalábbis addig, amíg a Földön élet van. Nincs se feltámadás itt, se pedig reinkarnáció !- csak egyszeri a Földön az élet és megismételhetetlen!!!

2012. szept. 21. 13:55
 30/36 anonim ***** válasza:
Az itteni levelező oldalra beírtam neked a két blogomat amiben elmesélek mindent, miképp hogy történt és mit tanultam belőle. ide nem írhatok be blog cimet úgy hogy rápöttyentesz és bejön csak a privát oldal üzenőre. Persze ezt csak azért teszem meg neked, mert azt írtad, hogy hiszel egy teremtőbe csak nem a vallásokéba. A politikai fejezeteket hagyd ki az a napi füstölgésem. REményeim vagy csalódásaim.
2012. szept. 21. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!