Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények, ti hisztek a...

Keresztények, ti hisztek a Yeti-ben?

Figyelt kérdés
A ti istenetek létezéséről sincs több bizonyíték.

2012. szept. 2. 02:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt az "ateisták hisznek" dumát! Ők azért ateisták, mert nem hisznek. Én nem vagyok ateista, de keresztény sem. A yetiben sem hiszek jobban, mint a chupacabrában.
2012. szept. 3. 09:47
 12/16 mustafa33 ***** válasza:
Előző, te valóban nem hiszel. Ezt elfogadom. De az ateista azt jelenti, hogy isten tagadó. nem azt hogy nem hívő. ha csak arról lenne szó, hogy simán nem hisznek, nem nyomnák (itt is) ennyire a fundamentalista istentagadás propagandáját. Tojnának rá, mert amiben az ember nem hisz, azzal nem foglalkozik. De ezk vallást csinálnak az istentagadásból, és szilárdan ragaszkodnak meggyőződésükhöz, sőt másokat is rá akarnak venni. mi ez ha nem hit a szó legszorosabb értelmében?
2012. szept. 3. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez csak pár unatkozó ember tizennégy évtől fölfelé. Ha a való életben szóba kerülne a téma, meg sem mernének mukkanni, mert attól félnének, hogy megverik őket - saját magukból indulnak ki.
2012. szept. 4. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszek, és kzs-nek is igazat adok.
2012. szept. 8. 18:10
 15/16 Hitchens ***** válasza:
51%

mustafa33

Hagyjuk már ezt az ateizmus is csak egy hit/vallás dumát. Ezek szerint nem sportolni is egy sport. Ezzel próbálod a te szintedre lehúzni az ateistákat.

2012. szept. 8. 22:16
 16/16 mustafa33 ***** válasza:
És mi az én szintem? Mert én nem hiszek a Mikulásban, a gólyában, a húsvéti nyusziban, a Gyurcsányban, a reptoidokban, a proletár internacionalizmusban, Lenin halhatatlanságában, a dialektikus materializmusban, a Talmudban, a Koránban, Krisnában, Németh Sándorban, A JTk feltámadásában...
2012. szept. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!