Bűnt követett-e el isten, amikor megteremtette a világot? Talán jobb lett volna mindannyiónknak, ha nyugton marad?
egy érdekesség:
a Rosswell-ben lezuhant idegen szerint (állítólag) a Birodalom entitásai hipnotizálták Mózest és klánját,
azért, hogy a saját céljaikra felhasználhassák őket.
Nekem a Jehova-entitásról mindíg furcsa, vérivó gyíkok,
kegyetlen, hüllőféle idegen életformák ugranak be.
Nagyon sokat olvastam különféle Bibliafordításokat és a kommentárirodalmakat is - elég jól ismerem a témát.
Az Ószövetség véres szövetségkötési rítusainak leírásakor gyakran nagyon erős undor fogott el,
szinte láttam magam előtt, azt hogy (kb.) mi történt.
Részletesen leírják, azt hogy mi mekkora volt az oltárnál, mi hogyan történt stb.,
de azt, hogy a sok vér hová folyt és mi lett vele, milyen célt szolgált stb.
erről mélyen hallgatnak (ezeket nem írták le).
Szerintem volt idő, amikor az oltár alatt ott lakott az entitás, a lény, ("Jehova"),
de legalábbis a véresáldozásokkor ("engesztelő áldozat", "békeáldozat" stb.) megjelent az oltár alatt (kb.)
és az egész érte történt,
az ő céljait szolgálta.
Ott van az iratokban, hogy a Mózes (Jehova-) kultusz, erőszakkal lett rátéve,
nem akarták és tiltakoztak ellene.
Dávid, a (kb.) homoszexuális bábkirály sem akarta pl. a "szövetségládát",
le is akarta passzolni, mert csak baja származott belőle.
A végén Dávid egész élete széthullott, a gyerekei egymást erőszakolták és ölték meg.
Ott zokogott az út mentén a "híres király"
és mire panaszkodott mindíg:
hogy nem bír Czerúja fiaival. (!!!)
Czerúja:
Czerú-Jah, Czerú-Yah, Szarú-Jah, Szarú-Yah, Szaurú-Jah, Szaurú-Yah
-Kikkel nem bírt?
-A szauridákkal.
-Miért?
-Mert a szauridák: maga az erő.
Ősi dolgokról szóltam most (értelmeseknek).
(van egy Napból való rassz, olyanok mint az istenek)
enged be a jó isten és a jézus kristús az életedben észre fogod venni hogy van isten és jézus , én már tapastaltam.
az irigy a bosszu , pénz az ilyen dolgokat nem az isten teremtette de mi csináltuk ezt . az isten a szeretett teremtette !!!
Jó akkor holnap kirabolok valakit, meg jó megverem és utána rád fogom, hogy te mondtad és te vagy az oka.
Mint a reklámban:
Igyál még egy kakaót aztán fogd rá a nyuszira.
Nem furcsa, hogy az emberek megálltalkodottan hülyeségeket csinálnak, aztán meg rá fogják a teremtőre.
Súr:
A főnököd fellázadt és most meg ráfogod a teremtőre?
Nem értem miért pártolod annyira ezt a szégyentelen alakot, az emberek az Ő ki ha nem Én stílusa miatt halnak meg!!!!
Sosem leszel démon fejedelem.!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!