Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Most akkor mit higgyek? Mik...

Most akkor mit higgyek? Mik igazak ezekből a csodákból?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ateista, hiszek valamiféle magasabb rendű erő létezésében, de az egyháztól egyre inkább eltávolodtam. Viszont sokat olvastam mindenféle csodáról, jelenésről( pl. Lurd, Fatima, stb...) amiket nem tud senki racionálisan megmagyarázni. Ezek azonban alátámasztják az egyház tanait. Mit kellene elhinni ezekből, hogyan kell kezelni, hogyan kell viszonyulni ezekhez a természetfeletti (?) dolgokhoz?
2012. aug. 23. 12:08
1 2 3 4
 31/33 Ozmium42 ***** válasza:
Nem érted az igazság természetét. Az egy igazság nem azt jelenti, hogy egy kérdésre nem lehet több helyes válasz. Abban a helyzetben az igazság az, hogy több helyes válasz van. Ha valaki azt állítja, hogy egy helyes válasz van, vagy nincs helyes válasz, az nem mond igazat. Az egyenlet megoldása(i) például a szubjektív véleményektől függetlenek.
2012. aug. 24. 17:14
 32/33 anonim ***** válasza:
Na erről beszélek én is!!!
2012. aug. 24. 17:16
 33/33 Orosz18 ***** válasza:
hidd el nekem van isten van jézus ez az igazság én tapasztaltam . ha mást hallasz ezek csak az embereknek a véleménye nem az istennek a szava . enged be jobban jézus és a jó isten az életedben észre fogod venni hogy ez az igazság érezni fogod .
2012. aug. 26. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!