Ha létezik Isten, miért van háború, nyomorúság, éhezés, halál, sok országban?
Megtaláltam: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Egy kicsit másképp van, de vannak itt is válaszok. Amugy egyre inkább kezdem azthinni, hogy az élet csak egy körforgás. nem irányit senki, csak a saját bal és jobbsorsunk. A szemét embereké a jobb sors, a jó embereké a balsors:(
Isten nincs. Nem akarom bántani azokat akik hisznek benne, de tényleg, gondolkodjatok már el! Hol van? Ha megmutatjátok, elhiszem...
És ha lenne, akkor NEM lenne háború, nyomorúság, éhezés, halál. Mert mivel a Biblia szerint ő teremtette az embereket, nyilván nem akar nekik rosszak. Ti akarnátok rosszat az általatok nemzett gyereknek? Ugye hogy nem.
Fiúk, lányok! Ki olvasta el a kérdést? Nem az volt a kérdés, hogy létezik-e... ha lehet, próbáljatok meg a kérdésre koncentrálni!
Annak az IQ negatívnak pedig, aki a pokollal fenyeget, üzenem: ő már MOST ott van! A többieket meg ne akarja magával rángatni!
Csak azok hisznek az ilyen hülyeségekben akik nem képesek elfogadni a világot olyannak amiylen nem képesek felfogni megérteni ezért magyarázzák az istensztorival az egészet, hogy teremtett, stb.. gyökérség...
Mi az isten? egy termék. Amit az egyház meg a többi vallási csoport elad a bugyuta népnek, akik fizetnek ezért. Azthiszem a vallás a legjövedelmezőbb üzlet..
a kérdésre a válasz, nincs isten, az egész szart amit itt láttok a világban, azt meg mind magunknak köszönhetjük, mindenki hibás:
hibás az aki egyszercsak úgy döntött, hogy bűnözn fog, hibás az a szülő aki a gyerekét szarul neveli és az lesz belőle ami, hibás vagy te is ha láttad, hogy egy gyereket hogy ver másik 2 és nem léptél közben, hibás vagyok én, stb... Ez már el van baszva... ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!