Erről mi a véleményetek, ilyet tényleg engednek és beveszik?
Erre csak annyi a válaszom:
Amerikai Egyesült Államok.
Mégis mit vársz tőlük.Az USA lakosságának élete kb. ennyiből áll:Baseball,hamburger és mi atyánkozás a templomban.Ezek a feltételek olyan környezetet biztosít ahol az agyevő vírus éhen hal.
Ez nem csak mert Amerika.
Ezek a homályos felvételek csak arra jók, hogy eltereljék a Figyelmet a valóságról.
Jézus nem véletlen beszélt arról, hogy figyelem elterelő dolgokat lehet majd látni a természetben.
Különben ezt a felvételt a NatGeo Wild-on egyszer már kivesézték.
Sokan azt vallották, hogy egy krokodil úszik arra éppen.
Még ha létezik, sem bizonyíték a fiatalabb Földre.
Csakhogy a tavat már rengetegszer átkutatták és lényegében semmit sem találtak.
A Loch Ness-i szörny egy egyszerű helybéli pletyka, ami turisztikai kampányfogássá avanzsáltak.
Én vallásos vagyok s egyben a tudomány híve is, az a véleményem, hogy egy ilyen tankönyv merénylet az értelem ellen. Szomorú, hogy tankönyvnek nevezhetnek egy olyan művet, ami egy rosszabb bulvársajtó komolyságával bír.
3.
Te nem Hovind vagy?Szépen megtanultál magyarul,pedig ez egy elég nehéz nyelv!
Kérdezted hogy mit köszönhetünk az evolúciós elméletnek.Nos, erre épül az egész genetika.Aztán a baktériumok és vírusok elleni harcban is nagy szerepet játszik,mikor megvizsgálják egy vírus vagy baktérium faj mutálódását.A rák elleni küzdelemben is fontos szerepet játszik a ráksejtek mutációinak változásainál.Az orvostudomány ennek köszönhetően tart ott ahol ma.Emberek százezreinek az életét sikerült megmenteni.Például az evolúciós elméletnek hála,tudjuk hogy genetikailag igen közel állunk a sertéshez, így sertés szerveket lehet transzplantálni emberi szervek helyére.Vagy például más állatokban tudnak a cukorbetegek számára inzulint termelni.Tehát igen sok gyakorlati prodoktuma van ennek az elméletnek.
Ha már itt tartunk én is fel teszem a kérdést:Mit köszönhetünk a vallásoknak?
Mert én is tudok olyan emberiség elleni bűnöket írni amik a vallásoknak köszönhetők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!