Miért választott pogány szimbólumokat az MTVA a TV csatornák jelölésére, ha az aktuális kormány szerint mi egy Keresztény nép vagyunk?
товарищ-nak
Értem én "elvtárs" a szimbólumok ki alakulásának a logikáját,de a kérdésem nem ez volt !
Ezek nem pogány szimbólumok, hanem minimalista logók. Tipikus keresztény hozzáállás. Mindenben a rosszat, az ördögöt látni, meg olyan dolgokat belelátni, ami nincs is.
A kereszténység egy csomó olyan jelképet használ, amit máshonnan lopott. Például az aranyszín és a kék már az ókori egyipomiaknál is "szent" szín volt, amikor a keresztények még sehol nem voltak.
És nem Keresztény nép, hanem keresztény nép, mert magyarok vagyunk, nem American People.
13.-nak
Én ateista vagyok!
Ezek az A "Logok" pedig bevallottan pogány szimbólumok!
És ki vallotta be? Ha meg ateista vagy, minek ragaszkodsz a keresztény népedhez vagy hol zavar téged egy pogány jelkép?
Rákerestem a kedvedért. Egyetlen olyan jel van közte, ami tényleg régi (nem pogány, hanem alkímista) jel, mégpedig az M2 logója, ami a só jelének felel meg. De különben semmi pogány nincs benne, hacsak nem akarod belemagyarázni a körbe a napszimbólumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!